עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

ככל הנראה... הנושא נבדק כשהלכתי למרכז של אורנג' ביד אליהו בשביל להחליף SIM (הראשון משום מה גרם לבעיות ב HSDPA) ולא ממש היה ניתן לבצע אקטיבציה לכרטיס באמצעות ה SGS שלי (לא יודע אם יש קשר ל IMEI בכלל במקרה זה), וכשסוף סוף כן היה ניתן, הם לא ראו שום נתון IMEI במערכת כשהוצאתי ממנו שיחה ל *054 או לסתם מספר.

• תגובות 3.3k
  • צפיות 313.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפי מה שכתוב באתר של SAMSUNG ישראל, המכשיר מגיע עם 2.2 ועם תפריטים מלאים בעברית.

איפה אפשר להשיג את הרום הזה?

פורסם

אני לא מבין למה הם מתעקשים להמשיך לשמור את הפורומים שלהם מפוזרים לפי דגמים של הגאלאקסי במקום לעשות איחוד לכל המשפחה....

פורסם

אז יש איזשהו רום שהוא מומלץ מבחינה של תפקוד?

שהוא SUPER SLIM... ללא ה TZ של סמסונג?

אבל שיש לו עברית מסודרת (הכוונה ישור מימין וכו')

וכמו כן אפשר בבקשה הסבר איך לסדר את היישור של ימין לשמאל?

תודה מראש

פורסם

יאללה, מי מביא את ה-ROM שלהם? :jump::smile1:

פורסם

יש לי תחושה שהם מריצים את JP4 (או JP3), אחרת הרום העדכני כבר היה אמור להופיע באתר ש OMRIJ סיפק מלפני כמה ימים.

פורסם

אני היחיד שמקבל 404?

אגב הפתרון שאלפא פירסם לפני כמה ימים עם הJIG למכשירים בלי DL MODE

בהחלט עובד =)

פורסם

עובד כמו נ.נ. צה"לי.

פורסם

כנראה זה עדין cache אצלכם :nixweiss:

פורסם

Samfirmware הנפיצו היום שהטאב יקבל שדרוגים ל 2.3 ו 3.0. אם נתחשב בהנפצות הקודמות שלהם - המידע הזה רחוק מלהיות מבוסס. זה עדיין משעשע, בייחוד כשרצות יותר שמועות על 2.4 (Honeycomb?!) אחרי 2.3 ולא 3.0 (Icecream?!).

פורסם

שקודם יסיימו כבר את הסאגה של פרויו ;)

הנה עכשיו עלה לי האתר...מה כלכליסט בלבלו את השכל בקשר לויבראנט לא הבנתי

יש לי תחושה שהם מריצים את JP4 (או JP3), אחרת הרום העדכני כבר היה אמור להופיע באתר ש OMRIJ סיפק מלפני כמה ימים.

רק אם JP4 כולל תפריט מלא בעברית (אף פעם לא ניסיתי)

פורסם

איך אני מחלץ את השעון המעורר המקורי של סמסונג? הייתי רוצה להכניס אותו לרום של AOSP ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים