פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים המכשיר שלי הוחזר ואני אמור לקבל החזר מלא של סכום הקניה ולeבל זיכוי במס - כך שאולי לא אפסיד מכל התהליך.חבל, המכשיר דווקא נראה מבטיח - נחכה ל NEXUS 2.
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים ח"ח לתבלינים על כך שלא הקטינו ראש ונתנו לך להחזיר מוצר שמבחינתם ומבחינת סמסונג אירופה תקין לחלוטין וכבר נעשה בו שימוש.
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3425197,00.html לפי מה שכתוב אורנג' תשווק את הVibrant אבל הרומים שדלפו הם לא של הI9000 ?
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים מישהו יכול להסביר לי איך אני יודע איזה גרסאת ריקברי יש לי? (הגיע הזמן להחליף קושחה )
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים דרך אגב... המכשיר הגיע עם ריקברי 2E אם אני לא טועה והוא לא משתנה.איך קורה שהריקברי מחליף גירסא?
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים גרסאות מסויימות מכילות RECOVERY 3E , ולכן אם שדרגת לאחת מהן, יהיה לך 3E .
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים הריקאברי נמצא בקרנל שאתה מעדכן בעת flash. אם אני לא טועה, כל קרנל של פרויו מכיל 3E
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים נראה שאצל אורנג' הקרקע פחות או יותר מוכנה כבר ל SGS. כשאני נכנס לפורטל של אורנג', נטען לי עמוד הבית של הפורטל עם הסיומת Galaxys.asp. מעניין אם כבר ניתן לראות את ה IMEI של המכשיר שלי ברשת, רוב הסיכויים שכע.
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים אפשר לראות את ה-IMEI של המכשיר שלך מהרגע שהוא מחובר לרשת, גם אם אינו מזוהה במערכות של אורנג' בתור סמסונג Galaxy S.
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים ככל הנראה נפלת על נציג לא מיומן, כשאני עבדתי שם ראיתי שלל מכשירים מיובאים ואת ה-IMEI שלהם. אם אתה רוצה להיות בטוח, תתקשר ותבקש מהנציג לבדוק במערכת ה-BIG BROTHER מהו ה-IMEI שלך ובתור איזה מכשיר הוא מזוהה.נ.ב. כשאני חושב על כך, נתקלתי במקרים בודדים מאוד שבהם הופיע IMEI בלתי מזוהה אך ברוב הפעמים הייתה בעיה כלשהי במכשיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.