עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

אני עם הJH7 בקאפטיבייט, מחכה לFROYO...

על מה אתה מדבר יש פרויו JI6

• תגובות 3.3k
  • צפיות 313.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

המכשיר שלי הוחזר ואני אמור לקבל החזר מלא של סכום הקניה ולeבל זיכוי במס - כך שאולי לא אפסיד מכל התהליך.

חבל, המכשיר דווקא נראה מבטיח - נחכה ל NEXUS 2.

פורסם

ח"ח לתבלינים על כך שלא הקטינו ראש ונתנו לך להחזיר מוצר שמבחינתם ומבחינת סמסונג אירופה תקין לחלוטין וכבר נעשה בו שימוש.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי איך אני יודע איזה גרסאת ריקברי יש לי? (הגיע הזמן להחליף קושחה :P)

פורסם

תכנס לריקאברי מלמעלה כתוב לך או 3E (רע) או 2E (טוב)

פורסם

דרך אגב... המכשיר הגיע עם ריקברי 2E אם אני לא טועה והוא לא משתנה.

איך קורה שהריקברי מחליף גירסא?

פורסם

גרסאות מסויימות מכילות RECOVERY 3E , ולכן אם שדרגת לאחת מהן, יהיה לך 3E .

פורסם

הריקאברי נמצא בקרנל שאתה מעדכן בעת flash. אם אני לא טועה, כל קרנל של פרויו מכיל 3E

פורסם

נראה שאצל אורנג' הקרקע פחות או יותר מוכנה כבר ל SGS. כשאני נכנס לפורטל של אורנג', נטען לי עמוד הבית של הפורטל עם הסיומת Galaxys.asp. מעניין אם כבר ניתן לראות את ה IMEI של המכשיר שלי ברשת, רוב הסיכויים שכע.

פורסם

אפשר לראות את ה-IMEI של המכשיר שלך מהרגע שהוא מחובר לרשת, גם אם אינו מזוהה במערכות של אורנג' בתור סמסונג Galaxy S.

פורסם

מה אכפת לי מהאתר של אורנג' לא יהיה סוויפ בעברית סעעעעמק@!!!!!

פורסם

תמיד מחייך - מסתבר שזה לא היה המצב לפני כחודשיים, כשבדקתי את הנושא.

פורסם

ככל הנראה נפלת על נציג לא מיומן, כשאני עבדתי שם ראיתי שלל מכשירים מיובאים ואת ה-IMEI שלהם. אם אתה רוצה להיות בטוח, תתקשר ותבקש מהנציג לבדוק במערכת ה-BIG BROTHER מהו ה-IMEI שלך ובתור איזה מכשיר הוא מזוהה.

נ.ב. כשאני חושב על כך, נתקלתי במקרים בודדים מאוד שבהם הופיע IMEI בלתי מזוהה אך ברוב הפעמים הייתה בעיה כלשהי במכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים