עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

שמישהו יסביר לי מה זה Zipaligned?

למיטב ידיעתי זה אומר שבמקום 3 קבצי TAR שמכילים מן IMAGE בשביל צריבה באמצעות ODIN , אתה באמת יכול לראות את כל הקבצים שנצרבים ולהוריד במידת הצורך את המיותרים (וגם להוסיף כרצונך).

למשל, אם תיקח גרסה מקורית שמעלים לצריבה ב ODIN , אתה לא יכול להתחיל לשוטט ב SYSTEM/APP ולהעיף אפליקציות כרצונך.

לעומת זאת, ברום כזה אתה יכול.

• תגובות 3.3k
  • צפיות 313.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז במידה ומה שאתה אומר נכון, אין קשר בין זה לבין מהירות של הרום,רק נוחות.

לגבי הנקסוס S כמו שאוהבים לקרוא לו, אומרים שהטלפון החדש יחשף ב7-8 לנוב' ובדומה לנקסוס 1 יתחיל להיות משווק ביום שבו נחשף.

וסאמסונג אגב בכלל אמרה שכל הסיפור הזה לא נכון - http://www.samsunghub.com/2010/11/01/samsung-denies-nexus-two-phone-rumor/

פורסם

ב-8 יש את ההשקה של ה continuum או איך שלא יקראו לו - כמו גלקסי אבל קצת יותר קטן (מסך "3.5), עם מסך שני קטן בשביל notifications, מניות וכו'. זה מהודעה רשמית של סמסונג.

יש שמועות שגורסות שבאותו יום סמסונג תשיק גם את הנקסוס החדש, אבל ברוב האתרים טוענים שהנקסוס יושק ב-11 לחודש. ובכל מקרה, רק שמועות בינתיים.

פורסם

טנקס :xyxthumbs:

פורסם

ב-8 יש את ההשקה של ה continuum או איך שלא יקראו לו - כמו גלקסי אבל קצת יותר קטן (מסך "3.5), עם מסך שני קטן בשביל notifications, מניות וכו'. זה מהודעה רשמית של סמסונג.

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

זהו? משהו שסוף סוף מתאים לכיס שלך? :D

פורסם

שמע הוא חולם כבר חודשים על משהו כמו SGS רק קטן יותר :lol:

כרגע נראה שזה דגם שיושק רק ל-Verizon, אני מניח שבהמשך ייצאו גרסאות נוספות (וגם אם לא, כנראה שיהיה unlock וכו'..).

פורסם

מה אנלוק יעזור לך ,אם הוא רק לVerizon... הרשת של Verizon היא CDMA לא?

פורסם

וואללה האמת שאין לי מושג.... זה הכל דיבורים באוויר, המכשיר עוד לא יצא בכלל :s05:

בוא נקווה בשביל Milford פה שתהיה דרך להביא מכשיר כזה או מקביל לארץ... אני מרוצה מה-SGS הגדול והמגושם שלי בכל מקרה...

פורסם

Dan

We are contacting you regarding the Samsung Galaxy S i9000 which you returned to us for inspection.

Having check with Samsung within the UK they have said that the 3-button recovery mode is an unofficial and undocumented feature which they do not endorse. They advise that factory resetting the product should be commenced by entering the settings menu.

Due to this we have tested the device and have been unable to confirm any fault with it.

Regards

Sales Team

Clove Technology

פורסם

כל הזין.

אבל מה אתה אמור לעשות במקרה ש KIES ידפוק לך את המכשיר? לשלוח חזרה ל UK?

תגיד להם שהמשלוח יהיה עליהם במקרה הזה.

פורסם

עדיף על הCognition?

אני עם הJH7 בקאפטיבייט, מחכה לFROYO...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים