עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

כבר נוסה עוד בימי ה JPC. לא עוזר. בניווט הוא לא עושה את העבודה.

• תגובות 3.3k
  • צפיות 313.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שווה לשלוח אותו ל Media Markt ולבקש HTC Desire?

יש בכלל מכשיר בכל יכולות מולטימדיה(אוכל כל פורמאט וידאו שתרצה) ובעל מסך כזה טוב, שה-GPS בו עובד תקין?

פורסם

Galaxy Tab. :xyxthumbs:

פורסם

הבנתי שהמסך שלו גרוע יותר והוא גדול לי מדי, אולי iPhone 4 :smile1:

פורסם

עדיין אין אמולדים בגדלים כאלה... ואני חייב להודות שלטעמי הצג של ה iPhone 4 בהיר ומציג גוונים אמיתיים יותר (ה White point שלו מעולה), הצג של הגלקסי יותר מדי נוטה לכחול.

פורסם

בשביל זה יש voodoo ;)

פורסם

וודו פותר את "הבעיה" באופן חלקי (למי שנכנס לדקויות, כמו גרפיקאים שחיים בסרט ש Photoshop Express יחליף להם את המחשב בבית).

פורסם

ראיתי את ה-Iphone 4, איכות התצוגה לא מתקרבת אפילו ל-SGS, על מה אתה מדבר בכלל?

ראית את שניהם פעם באור שמש? ב-SGS רואים מעולה, כאילו זה תמונה, ב-Iphone לא רואים כלום.

פורסם

ב SGS רואים בסדר באור שמש, הייתי נמנע מלומר מעולה. את האייפון 4 לא ראיתי באור יום, הוא מככב בעיקר במשרדים ממוזגים.

פורסם

עשית DEODEX? תתקן את הFRAMEWORK ותהיה תמיכה בעברית

יש איזה דרך שאני אוכל להוריד איזה רום שאני רוצה מXDA ולעשות שהוא יתמוך בעברית מבחינת פונטים, RTL כותרות מייל וכו'?

פורסם

גם תצוגת הפריטים הרבה יותר דהוייה ומפוקסלת, מבחינת טקסטים ואייקונים, שלא נדבר על סרטי MKV ו-DIVX/XVID

פורסם

גם תצוגת הפריטים הרבה יותר דהוייה ומפוקסלת, מבחינת טקסטים ואייקונים, שלא נדבר על סרטי MKV ו-DIVX/XVID

:s05:

מפוקסלת? באייפון 4?

יש לו מסך חד יותר מכל מכשיר סלולרי אחר שראיתי

והצבעים שלו באמת קצת יותר טובים משל הSGS, אבל הSAMOLED עדיין נותן לSGS יתרון בנושא המסך

[br]פורסם בתאריך: 31.10.2010 בשעה 17:05:01

הנה מסלול GPS טרי עם JPO

http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=215772611116659083648.000493eb07ee8c40e35b7

לא משהו...

הכי חמור זה שהGPS פשוט הפסיק (איפה שנעצרה ההקלטה זה ממש לא סוף המסלול)

פורסם

היתרון של ה SAMOLED הוא בקונטרסט (היכולת להציג שחור בשל התאורה הסלקטיבית ומקפיץ את הצבעים החוצה, אם כי התוצאה די over-saturated לטעמי), פה זה מתחיל ומסתיים. האייפון חד יותר והוא בעל רזולוציה טבעית גבוהה יותר מזו של ה SGS.

פורסם

אני קורא עכשיו שההשקה באונג' של הגאלאקסי צפויה להיות השבוע, אז.. יש מצב לרום עברי חדש?

פורסם

אכן, אבל אני גם לא אתפלא אם המכשירים יגיעו עם JP4, זה לא שאורנג' באמת ישתדלו לספק מכשיר מאופטמז מהתחת על היום הראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים