פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים לא רואה ממש שינויים מJPM נבדוק אחר כך את הGPS אוי ה-GPS הזה! היום נסעתי מרחק של 10 ק"מ והוא איבד את האות באמצע הנסיעה שוב :'( לדעתי זה כבר הפך להיות ת'רד התבכיינות על ה-GPS של המכשיר... מה שכן, ה-SuperLIght של Tayutama עם LauncherPro משביע רצון בהחלט מבחינת ביצועים, הכי מהיר שהיה לי והעברית ב-Opera mini עובדת.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים הרום WJPA לא תומך בעיברית ? 90 % מהרום כבר מוכן אצלי . ( בליאט)עשית DEODEX? תתקן את הFRAMEWORK ותהיה תמיכה בעברית
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים שאלה:כשאני קונה תוכנה מה-Market, באיזו צורה אני מקבל אותה? באיזה אופן ניתן לגבות אותה במידה והמכשיר קורס לי?
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים קיצר אם משהו יראה שינויים תגידו.. אני בנתיים אשאר עם מה שיש לי.מהתרשמות ראשונית מJPO הוא קצת יותר רספונסיבי (יש מילה כזאת?) מJPMאחרי כ30 תוכנות שהותקנו הוא עדיין זז מצויין, כולל 2 חשבונות מייל שהוגדרובQUADRANT התוצאה 1005 (אחרי התקנת כל התוכנות אם זה משנה), פחות או יותר כמו כל הגרסאות האחרונותאת העברית כמובן צריך לסדר, אבל לא יהיה לי זמן לזהסה"כ גירסה סבירה+את הGPS לא יצא לי לבדוק (ולא יצא לי בימים הקרובים) אז מה שיש בינתיים זה תמונה מGPS TESTלא שווה יותר מדי אבל זה מה ישהאות יחסית יציב, עדיין הדיוק מקפץ לו בין 5 ל10 מטר (כשהמכשיר לא בתנועה)שאלה:כשאני קונה תוכנה מה-Market, באיזו צורה אני מקבל אותה? באיזה אופן ניתן לגבות אותה במידה והמכשיר קורס לי?אתה יכול להתקין אותה כמה פעמים שתרצה (בכל מכשיר אנדרואיד שתרצה) כל עוד אתה משתמש באותו חשבון GMAIL[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים ^^אני משער שהתמונה נלקחה מהמכשיר של אחותך... תוצאה מרשימה למדי, כמעט סנסציונית.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים לא, היא נלקחה מהמכשיר שלי, מהמרפסתהתוצאה הסנסציונית הזאת לא שווה הרבה, גם עם 4 בארים מעל 40 ועוד כמה מעל 30 הדיוק קופץ בין 10 ל5 מטר
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים מאז שעברתי לראשונה ל-2.2 בכל גרסה שיש לי אני קבוע מקבל 8-9 לווינים in view וכולם in use. (נבדק על JPC, JPA ו-JPM/6).לא ממש בדקתי כמה הדיוק מקפץ בין 5-10, פעם הבאה שאני אהיה בחוץ אני אבחן את הנושא. אבל שוב, בדיקות 'מעבדה' כאלה... זה נחמד, אבל לא ממש משנה. אם הניווט עובד טוב, אז הוא עובד, זהו.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים אם הדיוק קופץ בין 5 ל10 מטר במנוחה, בנסיעה זה יהיה רק גרוע יותרמכשיר נורמלי מקבל גם 3 מטר דיוק ויודע לשמור עליו
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים שום מילה מסמסונג בנושא, שום מילה מברודקום - אמא שלהם לוקחת רוורס בכיכרות.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים אם הדיוק קופץ בין 5 ל10 מטר במנוחה, בנסיעה זה יהיה רק גרוע יותרמכשיר נורמלי מקבל גם 3 מטר דיוק ויודע לשמור עליואני לא מתווכח עם זה, אני בסה"כ אומר שגם בלי לדעת איך הדיוק ב-GPS test אצלי, בפועל הניווט עובד לי אחלה גם עם Waze וגם עם Google maps navigation, וגם המסלולים המוקלטים בהחלט מדייקים, כולל ככרות, סמטאות קטנות וכל חור שבחרתי לעבור דרכו.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים אז תעלה את התוצאות שלך! אולי יש תקווה, למרות שלפי מה שאתה אומר, החשש שלי רק עולה וגודל שמדובר בפאק חומרתי שבא לידי ביטוי בחלק מהמכשירים ובחלק לא.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים שמתי מסלול מפורט מאד כמה עמודים אחורה בת'רד, כולל הסבר מפורט מה איך ולמה הוא יצא כמו שהוא יצא.עושה רושם שהמסלול נמחק מ-My maps :s05:בהזדמנות נקליט עוד משהו...
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים אני לא מתווכח עם זה, אני בסה"כ אומר שגם בלי לדעת איך הדיוק ב-GPS test אצלי, בפועל הניווט עובד לי אחלה גם עם Waze וגם עם Google maps navigation, וגם המסלולים המוקלטים בהחלט מדייקים, כולל ככרות, סמטאות קטנות וכל חור שבחרתי לעבור דרכו. אחלה, אבל אתה הפרט שאינו מעיד על הכללאת הבדיקה האחרונה שעשיתי עם JPM התבאסתי להעלות לפורום מרוב שהיא היתה גרועהאני לא יכול להשתמש בטלפון שלי בGOOGLE MAPS NAVIGATION כי הוא פשוט לא בכיוון, בWAZE זה עוד סביר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.