פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים רק שאני אביןשאתה לוחץ שלוש פעמים על 3 בחייגן (למשל) הוא מוצא לך את אבא?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים כן גם אני בדקתי וזה לא זה..הקבצים DialerTabActivity.apk ו Phone.apk קשורים אחד בשניי והפתרון נימצא בקובץ ה framework אבל אין בו את ה classes.dex
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים רק שאני אביןשאתה לוחץ שלוש פעמים על 3 בחייגן (למשל) הוא מוצא לך את אבא?אתה מתכוון אם יש עברית במקלדת הנומארית? ???
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים בפעיל,החייגן בכל מקרה לא מוצא גם באנגלית, הוא מוצא אנשי קשר עם המספרים שמקישים.
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים איבדתי אותך, מה זה חייגן פעיל?מבחינתי חייגן פעיל זה חיפוש דרך האותיות במקלדת הנומריתהוא בטח ובטח שעובד באנגליתברום של אורנג' וסלקום הוא גם עובד בעברית
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים לא אמרתי שהחיגן .. אלה בכללי החיפוש הרגיל ( לא זכרתי אם יש אפשרות כזאת)ברגע שאני מכניס את הקובץ DialerTabActivity.apk של אורנג' החייגן קורס.100 % זה קשור ל framework.הינה הרשמיה של הקבצים שצריך מי תיקיית ה classes שאין בקובץ framework של אורנג':Phone$DataActivityState.smaliPhone$DataState.smaliPhone$State.smaliPhone$SuppService.smaliPhoneBase$1.smaliPhoneFactory.smaliPhoneProxy.smaliPhoneStateIntentReceiver.smaliPhoneSubInfo.smaliPhoneSubInfoProxy.smaliPhone.smaliPhoneBase.smaliPhoneNotifier.smaliContacts$People$Phones.smaliContacts$Phones.smaliContacts$PhonesColumns.smaliContactsContract$CommonDataKinds$Phone.smaliContactsContract$PhoneLookup.smaliContactsContract$PhoneLookupColumns.smaliContactsContract$PhoneticNameStyle.smaliPhoneNumberFormattingTextWatcher.smaliPhoneNumberUtils$CountryCallingCodeAndNewIndex.smaliPhoneNumberUtils.smaliPhoneStateListener$1.smaliPhoneStateListener$2.smaliVCardEntry$PhoneData.smaliPhoneStateListener.smaliDialerKeyListener.smali
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים איבדתי אותך, מה זה חייגן פעיל? מבחינתי חייגן פעיל זה חיפוש דרך האותיות במקלדת הנומרית הוא בטח ובטח שעובד באנגלית ברום של אורנג' וסלקום הוא גם עובד בעברית התכוונתי חיפוש כללי, לא הבנתי אותך. בכל מקרה כשאני מקיש על החייגן הוא מקיש לי מספרים, וקופצים לי שמות עם מספרים שבתכום יש את המספרים שהקשתי....
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים לא קופצים לך שמות עם מספרים שבתוכם יש מספרים שהקשת...קופצים לך שמות שיש בשם שלהם אותיות שנמצאות על המספרים שהקשת...כמו T9 העתיק.
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים אתם סתם מתווכחים איתי, עוד שניה אעלה צילום מסך [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים האמת, קופצים גם מספרים וגם אותיות בכל מקרה, מי צריך את החייגן של אורנג' כשיש את החייגן DIALER ONE?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים האמת, קופצים גם מספרים וגם אותיות בכל מקרה, מי צריך את החייגן של אורנג' כשיש את החייגן DIALER ONE? תכלס... זהוא הפסקתי בניסיונות לא שווה את זה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.