פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אומנם לא בדקתי את הGPS לפני העדכון אבל לפני יום וחצי הGPS עבד מצויין, אחרי העדכון של הWAZE הGPS לא ננעל על הלוויינים! אומנם רואה 8 אבל לא ננעל!! מה עושים עם זה? מאז העדכון ה-WAZE אצלי פחות מדויק. זה די מורגש, הוא היה משוכנע שירדתי מאיילון ולאורך חצי ק"מ שם אותי 50 מטר הצידה על הירידה, עד שנגמר לו הכביש והוא קלט שאני לא שם. זה לא קרה לי פעם אחת מאז שעברתי ל-JPC, קטע לא ברור :-\
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים צא החוצה הייתי בחוץ, זה נבדק כמה פעמים מאז העדכון ה-WAZE אצלי פחות מדויק. זה די מורגש, הוא היה משוכנע שירדתי מאיילון ולאורך חצי ק"מ שם אותי 50 מטר הצידה על הירידה, עד שנגמר לו הכביש והוא קלט שאני לא שם. זה לא קרה לי פעם אחת מאז שעברתי ל-JPC, קטע לא ברור :-\ נראה לי אני הולך להסיר את התוכנה ולבדוק שוב.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אם מדובר בבעיה תוכנתית, למה סמסונג עדיין לא תיקנו את זה, זה הרי ידוע בערך מהיום הראשון שהמכשיר יצא.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אל תאשימו את התוכנההיא בסך הכל מציגה את המצב האמיתי של הGPS העלוב בSGSכן אבל הGPS עבד טוב מאוד עם WAZE לפני העדכון! רק אחרי העדכון זה התחיל.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אם מדובר בבעיה תוכנתית, למה סמסונג עדיין לא תיקנו את זה, זה הרי ידוע בערך מהיום הראשון שהמכשיר יצא. או שהם לא מסוגלים (תוכנה זה לא הצד החזק של סמסונג) או שלא מדובר בבעיה תוכנתית...לראיה מכשיר חדש שהזמנתי, הGPS בו (לכאורה) היה מצויין גם עם JM1 שאיתו הגיעכן אבל הGPS עבד טוב מאוד עם WAZE לפני העדכון! רק אחרי העדכון זה התחיל.אני לא רואה איך תוכנה יכולה להשפיע על קליטת הלווינים במכשיר
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים טוב זה לא עזר אחרי זמן מה זה התחיל לקלוט, אני שם לב שמגע עם הגוף משפיע על הקליטה של הGPS.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אני כמעט בטוח שזה משהו חומרתי עם ה GPS. כל האי יציבות הזאת לא מובנת. אתמול עם GPS TEST זה בלחץ הראה לי 4 לווינים ולא ננעל על אף אחד. עם WAZE הוא הראה בכלל שטויות. אח"כ שדרגתי ל JPK, ועדיין GPS TEST נשאר דרעק, הראה אותו דבר אבל WAZE היה מדוייק לגמרי. אח"כ יצאתי שוב בערב הפעלתי סתם GPS TEST ופתאום 8 מתוך 8 יציב. התחלתי להתחיל לחפש תוכנה לעשות סקרינשוט למסך עד שפתאום גיליתי שבפרויו זה מובנה
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים לראיה מכשיר חדש שהזמנתי, הGPS בו (לכאורה) היה מצויין גם עם JM1 שאיתו הגיעאני לא רואה איך תוכנה יכולה להשפיע על קליטת הלווינים במכשיריצא לך לבדוק אותו בפועל עם Waze/G. Navigation, או רק על סמך ה Readings בתוכנות הניטור השונות?... יש חדש גם בנוגע לזה שהוא מסרב להידלק?
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים לא יצא לי לנווט איתומחר אני אקח אותו ונראה אם זה רק הסוללה או שהיתה איזו קפיצת מתח בבית כשהיה בטעינה והוא באמת מת
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים עכשיו שמתי לב שהמעבד של המכשיר עובד קבוע על 30%+ וזה המינימום, זה הגיוני? אני משתמש בMini Info Widget אם זה משנה משהו.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים ה-WAZE אצלי עובד ממש גרוע, המיקום שלי מתעדכן ממש לאט, בדיליי של לפחות 30 שניות-דקה ואם שיחה נכנסת, הוא פשוט נסגר.יש מה לעשות עם זה?
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים עם איזו קושחה אתה?... זו התנהגות אופיינית של ה GPS (לפחות עם המכשיר שלי) כשנעשה שימוש בכל קושחה שהיא איננה JPC/JPH. הוא פשוט לא שמיש בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.