פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים שוחררה גירסה 2 של Waze לאנדרו - כוללת תמיכה ב Pinch 2 zoom, תצוגת 3D (סוף סוף), קבוצות נהגים ועוד... אמורה כבר להיות זמינה להורדה מהמרקט.http://tinyurl.com/2ewed9t
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS עכשיו עשיתי בדיקה נוספת על הGPS זה עובד פיקס בWAZE. אבל צולע במפות של גוגל. אני חושב שWAZE מבצע התאמה של נתוני הGPS למסלול לעומת MAPS של גוגל שפשוט זורק אותך במפה ע"פ הנתונים מהGPS [br]פורסם בתאריך: 5.10.2010 בשעה 19:31:46 אוקי עכשיו עשיתי את זה, עדיין אני לא מצליח לגלוש. יש לך מסנג'ר או משהו? אתה נשמע לי הסתבכת רצח
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים שוחררה גירסה 2 של Waze לאנדרו - כוללת תמיכה ב Pinch 2 zoom, תצוגת 3D (סוף סוף), קבוצות נהגים ועוד... אמורה כבר להיות זמינה להורדה מהמרקט.http://tinyurl.com/2ewed9tתודה על המידע. עובד מעולה, פתר לי את הקריסות והאיטיות. שיטפלו ב GPS כמו שצריך. שאלתי את זה כבר, אבל מישהו יודע איך ה GPS בפרט נחשב בגרסה JP3? אני פשוט רוצה לקבל אינדיקציה מסוימת, אני לא רוצה בינתיים להחליף רום (למרות שאני יודע שזאת גרסת אלפא של פרויו, זה מה שהגיע עם המכשיר ואני מסתדר איתו עד לעידכון הרישמי).
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים Waze החדשה פותרת לי בעיות יציבות, אבל הניווט עדין לא מספיק מדויק בשביליחוץ מזה המכשיר מתחיל לעלות לי על העצבים, כל יום שעובר הוא יותר איטי.אם החודש לא יצאו תיקונים נורמליים אני כנראה אמכור אותו.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מי שמעוניין במקלדת של JP4 בכל גירסה אחרת (אני כרגע עם JPK אבל אמור לעבוד בכל גירסה)http://www.multiupload.com/VWNR3HOO4Cצריך להעתיק את הקבצים הבאים למכשירAxT9IME.apk --> /system/applibXt9core.so --> /system/liblibDHWR.so --> /system/libולמחוק את הקבצים הבאים/system/app/AxT9IME.odex/system/lib/libdhwr.soהממ. עשיתי את כל זה (עם רוט אקספלורר) ועכשיו. אין לי בכלל את המקלדת של סמסונג באופציות, רק הסוויפ וה-anysoftkeyboard.לא שזה נדרש, אבל יהיה נחמד אם זה יחזור :-\
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים יאפ, הכל.אולי זה לא מתאים ל-JPC, לך תדע... אני יכול לשרוד בלי המקלדת שלהם, עכשיו זו סתם סקרנות ;D
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אין לי מושג איך עושים את מה שאמרת. ______________________________ טוב מחקתי הכל, הורדתי שוב, והתחלתי את התהליך מההתחלה ועכשיו זה עובד יכול להיות שהדרופבוקס דפק את אחד הקבצים בהורדה הראשונה...
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים העיקר שהסתדרת ניסיתי להגיב מהמכשיר וכל פעם שכתבתי את הפקודות הדפדפן פשוט קרס :s05: בעקרון, אם נניח ששמת את הקבצים בספריה JP4KB בSDCARD הפקודות שצריך בשביל המקלדת adb shellsurm /system/app/AxT9IME.odexrm /system/lib/libdhwr.socp /sdcard/JP4KB/AxT9IME.odex /system/app/cp /sdcard/JP4KB/libXt9core.so /system/lib/cp /sdcard/JP4KB/libDHWR.so /system/lib/ והמהדרין מוסיפים ;D chown 0.0 /system/app/AxT9IME.odexchown 0.0 /system/lib/libXt9core.sochown 0.0 /system/lib/libDHWR.sochmod 644 /system/app/AxT9IME.odexchmod 644 /system/lib/libXt9core.sochmod 644 /system/lib/libDHWR.so
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים הGPS שלי עם גרסא JPH עובד די מעאפן. לוקח לו שעה עד שהוא מוצא מיקום. יהיה נחמד עם זה ישתפר עם שידרוג Waze. פחות מעניין אותי הדיוק, בסה:כ אני הולך ברגל רוב הזמן. אבל בחיאת, לוקח כל כך הרבה זמן עד שהוא מסיג fix, שאני כבר מגיע לאן שאני צריך.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אומנם לא בדקתי את הGPS לפני העדכון אבל לפני יום וחצי הGPS עבד מצויין, אחרי העדכון של הWAZE הGPS לא ננעל על הלוויינים! אומנם רואה 8 אבל לא ננעל!! מה עושים עם זה?
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אין לי FIX המכשיר לא ננעל על הלווינים! הוא רק רואה אותם והברים נשארים אפורים, הוא אפילו לא מראה לי דיוק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.