פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים אממ זה קרה לי לפני שעתיים . הסיסטםוורקס של סימנטק פועל כרגיל ואןי בעיות יחד איתו גם האנטי וירוס אבל הוא מעלה לי את ההודעה המעצבנת הזאתי ואין לי מושג מה הוא רוצה . יכול להיות בגלל שהשתמשתי בניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנה) ... אבל בכ"ז - מישהו יודע מה עושים ?
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים The message can crop up because Norton Utilities may have had difficulties setting up the folder it uses to store deleted files in case you want them back. Or the folder may have been corrupted.קליק ימיני על הסל מחזור empty norton protected something..אם זה לא עובד,At the C prompt, type deltree recycled and press Enter. The computer will ask if you really want to delete the directory. Assure it that you do. Reboot. The folder will be created anew.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר At the C prompt, type deltree recycled and press Enter. The computer will ask if you really want to delete the directory. Assure it that you do. Reboot. The folder will be created anew.זה זה כנראה - עכשיו לא הבנתי ... איפה לרשום את ה "deltree recycled"עירכה: עשיתי - רגע אני עושה ריסטרט
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים אתה צרי לכנס לדוס,c:/deltree recycledפשוט תנסה קודם את הפיתרון הראשון שנתתי ,יש לך XP ואין דוס,תצטרך דיסק 98 כדי לבצע את הפיתרון השני
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר זה לא הפתרון הראשון כי תמיד אני מרוקן את הסל גם ככה .השני עשיתי מחיקה - הוא שאל אותי אם אני בטוח לחצתי Y (יס) והעליתי מחדש. לא עזר .עריכה: זהו, הסתדר ! יופי !! תודה !! *מוזר שהסתדר רק בעלייה השניה של הווינדוס ולא בראשונה*
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים טוב זה היה my best ...תכנס לכאן,http://search.symantec.com/custom/us/query.htmlותרשום:log file initializationהוא יתן לך כמה פיתרונות
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים זה לא הפתרון הראשון כי תמיד אני מרוקן את הסל גם ככה . השני עשיתי מחיקה - הוא שאל אותי אם אני בטוח לחצתי Y (יס) והעליתי מחדש. לא עזר . עריכה: זהו, הסתדר ! יופי !! תודה !! *מוזר שהסתדר רק בעלייה השניה של הווינדוס ולא בראשונה* אחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.