עבור לתוכן

קניית מחשב יד שניה מעודפים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אני מתלבט בין שני מחשבים מאוד חזקים שהמחירים שלהם בהתאם...

x200-21t של טושיבה ב3500 שקל מתצוגה של "באג" עם אחריות לשנה

או

XPS M1730 מחבר ב4500 שקל עם אחריות ל3 שנים

זה המחשבים וזה המחירים, השימושים דיי ברורים שקונים מחשב כזה.

בכל מקרה דעות לטובה ולרעה על המחשבים וגם על הדיל עצמו

וגם אני צריך לדעת מה בדיוק לבדוק במחשב יד שניה\תצוגה? (על מנת לשלול מחשב וכדומה)

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

הלו יש פה מישהו?! :hi:

פורסם

אחי המלצה שלי זה להתרחק ממה שהוא יד שניה,במיוחד אם זה מחשב. לא יודע למה אנשים לרוב מתעקשים להתרחק ממחשב יד 2 אבל כנראה שיש בזה משהו,למרות שאתה מקבל אחריות ברוב המקרים.

אההה... ועוד משהו,אל תקנה נט בוק,אני קניתי במחיר דווקא זול ואחלה מחשב,אבל כשמנסים לפתוח טאבים בפירפוקס,הוא נתקע. בדקתי עוד כמה נטבוקים שנחשבים די טובים וזה אותו הדבר.

מסקנה,תשקיע קצת כסף ותביא משהו שאתה יכוךל לסמוך עליו שהוא ישרת אותך למשך כמה שנים טובות

פורסם

אחי המלצה שלי זה להתרחק ממה שהוא יד שניה,במיוחד אם זה מחשב. לא יודע למה אנשים לרוב מתעקשים להתרחק ממחשב יד 2 אבל כנראה שיש בזה משהו,למרות שאתה מקבל אחריות ברוב המקרים.

אההה... ועוד משהו,אל תקנה נט בוק,אני קניתי במחיר דווקא זול ואחלה מחשב,אבל כשמנסים לפתוח טאבים בפירפוקס,הוא נתקע. בדקתי עוד כמה נטבוקים שנחשבים די טובים וזה אותו הדבר.

מסקנה,תשקיע קצת כסף ותביא משהו שאתה יכוךל לסמוך עליו שהוא ישרת אותך למשך כמה שנים טובות

מה רע בנטבוק? עם קצת OC אני משחק PORTAL, HALF-LIFE 2, SERIOUS SAM 2 וכ'ו...

אני גם גולש נפלא עם המון טאבים באקספלורר.

בכל מקרה אם יש אחריות במקרה של יד שניה אני לא רואה סיבה למה לא, אבל תלוי אם מדובר באמת במחשב חזק מספיק (יש מחשב עם HD5650 של ACER ומסך 17 אינץ' עם אחריות לשנה חדש ב4700 ש"ח)

אני אישית קונה דברים רבים יד-2 (מקרן,קונסולה,משחקים, וכ'ו...)

הדיל בבאג לא משגע אותי במיוחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים