עבור לתוכן

בעיה| בכרטיס רשת ew7728in

Featured Replies

פורסם

שלום! לאחר ששאלתי אנשים פה אם הכרטיס הבא:

edimax 7728in

יתמוך בווינדוס 7 64 ביט ואמרו לי שכן.

קניתי אותו.

עכשיו אני מנסה להתקין דרייברים ושום דבר לא הולך, הכרטיס מזוהה על ידי המחשב במנהל ההתקנים אך עם סימן קריאה לידו והוא כותב שאין חיבורים זמינים.

ניסיתי גם להתקין דריבר ישירות מralink(rt2860) ולא הלך... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד.

תודה מראש לעוזרים.

צחי.

פורסם

ניסית במחשב אחר? אולי לא חיברת אותו טוב?

פורסם
  • מחבר

הוא מחובר מצוין ועובדה גם שהמשחב מזהה את כל הפרטים שלו... הוא כותב לי שגיאה 31 אם אני מנסה לעדכן לו את המנהל התקן וכשאני מנסה למחוק לו את הדריבר דרך מנהל ההתקנים כדי שהמחשב יזהה אותו לבד אז הוא מתחיל לחפש את הדריבר של ההתקן ונתקע באמצע המחשב וצריך לעשות ריסט. פירמוט יכול לפתור את זה?

פורסם

תסיר את ה-DRIVER שהתקנת (רצוי באמצעות תוכנת הסרה כמו REVO UNINSTALL ולא באמצעות המערכת הפנימית של WINDOWS). תכבה את המחשב. תנתק את הכרטיס מפורט ה-USB. תדליק את המחשב שנית. תוריד את ה-DRIVER המעודכן מה-LINK הראשון בדף הזה (http://www.ralinktech.com/support.php). תתקין אותו ורק אחרי סיום ההתקנה תחבר את כרטיס ה-USB לפורט. שם לה שהכרטיס מבוסס על 2870 ולא על 2860.

פורסם

זה כרטיס פנימי, אז זה 2860.

פורסם

צודק. לכן ה-LINK ל-DRIVER הוא השני ולא הראשון בדף שנתתי אליו קישור.

פורסם
  • מחבר

אחרי שאני עושה מה שאמרת לי(מוציא תכרטיס, מוחק הכל עם revo, ריסט, מתקין הכל שוב בלי הכרטיס, מכבה, מכניס תכרטיס, מדליק.) המחשב מתחיל לחפש לבד מנהלי התקן:

http://img13.imageshack.us/img13/9444/61932603.jpg

ועל המצב שיש בתמונה הוא פשוט קופא, צריך לעשות ריסט ואחרי ריסט הוא פשוט מזהה את הכרטיס אבל אי אפשר לגלוש ממנו כי יש לידו סימן קריאה במנהל ההתקנים.

רצוי לציין שאני מכניס כרטיס אחר של אדימקס שיש לי לפורט usb והוא עושה את החיפוש אחר מנהל התקנים הוא מוצא וישר מזהה לי אותו ואני יכול לגלוש.

פורסם

יש מצב שיש בעיה בכרטיס שלך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני קניתי את הדבר הזה - נראה מגניב - כנ"ל ההבטחה לגבי וינדוס 7

אותו דבר בדיוק - אחד לאחד - כל הדרייברים שניסיתי לא עובדים - גם של RALINK וגם ההוא שמורידים מהאתר של אדימקס

כרגע אני בהתכתבויות עם תמיכה טכנית של אדימקס - לא הניב שום תוצאות

פורסם

יש מצב שיש בעיה בכרטיס שלך.

לא ... הדרייברים באמת דפוקים , גם לי בנייד של ההורים הEW-7718UN עשה את אותם הבעיות ... בפלא הוא נפתר ,כנראה באמת משהו דפוק עם הדרייברים האלה ווינדוס 7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים