פורסם 2010 ביולי 315 שנים מחבר שלום1. מישהו אמר לי שאם אני מוסיף כ.מסך אז היציאות על הלוח אם מבוטלות - אז צריך עוד כ.מסך 2. איזה מעבד היה לי.... לא זוכר אולי P-4 3 או משהו מעט חזק יותר3. יש לי כבר מספר מסכים אז אין טעם לעבוד עם מסך גדול מה גם נראה לי מסורבל יותר ואלי אפילו דיי קשה לצפייה מקרוב4. לגביי התקציב אפשר לעלות עוד קצת .תודהאלון
פורסם 2010 ביולי 315 שנים 1. ממש לא- הכול תלוי בהגדרות הביוס. מה שכן- כ"מ ONBORD משתמש בזיכרון הRAM. אז כדאי להעלות את הזיכרון ל4GB. (פשוט תגיד שיתנו לך שתי סטיקים של זיכרון כמו במפרט).2. P4? ממש אין צורך ביותר ממה שנתתי לך.
פורסם 2010 ביולי 415 שנים מחבר שלוםאם הבנתי נכון....אז למעשה אני אוכל להגיע ל 7 מסכים עם הגדרות של הביוס....?1 מהלוח אם3 מכרטיס מסך אחדועוד 3 מכרטיס מסך שני....
פורסם 2010 ביולי 415 שנים אתה לא יכול להשתמש בכרטיס המסך המובנה אם אתה משתמש בכרטיס מסך חיצוניהפצ'ר הזה היה בלוחות אם מבוססים G45 וככל הידוע לי כמעט ולא יושם
פורסם 2010 ביולי 415 שנים בלוח שלי יש את זה.. בכל מקרה תשאל.כנראה שבכל מקרה תצטרך שני כרטיסי מסך. כדי להגיע איתם ל6 מסכים תבקש מהחנות שיתנו לך ממיר (שיעבוד על הכ"מ שלך) מDISPLAYPORT לחיבור שיש לך במסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.