פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים כידוע, היום יש המון מבצעים לDVD במחירים של בין 300-500 שקל.אנחנו רוצים לקנות DVD אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקחת...לפי מה שהבנתי יש כל מיני אפשרויות בDVD שכדאי לדעת לפני שקונים, כי בכל זאת אני מעוניין בDVD איכותי שיתאים לצרכיי,אפילו אם צריך להשקיע יותר כסף ממה שחשבנו.אז אני צריך את המלצתכם והסברכם לגבי הבדלים בנגני DVD שונים ולגבי המלצה לדגם מסויים.אני רוצה לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב בעיקר, צרובים,ופה ושם להשכיר איזה סרט די וי די...אולי בעתיד אני גם אקנה צורב די וי די.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מה שלא יהיה, תתרחק מה ITT שמוצע עכשיו במחיר נמוך מ400 ש"ח... רכשתי אחד וזה אחד הצעצועים היותר דפוקים שיצא לי להתקל בהם בחיי.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר מה שלא יהיה, תתרחק מה ITT שמוצע עכשיו במחיר נמוך מ400 ש"ח... רכשתי אחד וזה אחד הצעצועים היותר דפוקים שיצא לי להתקל בהם בחיי. אתה יכול לפרט מה קורה איתו?
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים הוא חוצפן! מסרב לקלוט את השלט רחוק, אלא רק ממרחק קרוב במיוחד בזווית מאוד מסויימת, מרעיש כמו סידירום, איכות תמונה וסאונד ממוצעים ו Seek Times עלובים משו, תפריטים מפו33ים בפיצ'רים שרובם בכלל לא עובדים. זוועה של מכשיר, די תואם את המחיר שלו.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים הפיונירים דיי טוביםלי יש את הDV366 והוא טוב מאודבכלל, יש סיבה שכבר אמרתי כמה פעמים, שרצוי להתרחק ממכשירי חשמל זולים בטירוף
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר הפיונירים דיי טוביםלי יש את הDV366 והוא טוב מאודבכלל, יש סיבה שכבר אמרתי כמה פעמים, שרצוי להתרחק ממכשירי חשמל זולים בטירוףכן אבל כידוע השוק הישראלי נמצא במצב של ירידת מחירים, כי לצרכנים אין כסף.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים לי יש DVD LG.הDVD מצויין, קורא המון פורמטים (MP3, JPEG,CD-R\RW,VCD,DVD, WMA,VCD,KODAK PICTURE CD).ממליץ לך ללכת עליו, הדגם הוא DV7821P.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר מה אתם אומרים על הדי וי די הזה:http://www.lastprice.co.il/Product.asp?productid=605&catcode=3גם חברה טובה, השאלה איך הדי וי די עצמו.עריכה:הנה תגובות גולשים, שלא מחמיאים לו במיוחד.http://zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=1664
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים לא יודע, לאחותי יש אותו, והיא די מרוצה ...שיחקתי איתו קצת והוא נראה בסדר.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים pioneer זה מעולה, עזוב אותך מה רושמים הגולשים שם.חצי מהם לא מבינים מהחיים שלהם או על מה הם מדברים.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים הדגם הספיציפי הזה הוא קצת ישן.אני לא יכול להגיד לך לגבי הRW שלו,אבל בטוח ב1000 אחוז שהוא יותר טוב מהדרעקים של ITT SONAB PROSOUND GREATZ PILOT וכדומהעריכה: לדגם שיש לי dv366 הטעינה מהירה, איכות מעולה, שליטה נוחה, עיצוב טוב מאודאין לי חסרונות עדיין להציג לועריכה: הוא גם משמיע דיסקים של מוזיקה טוב מאוד, כמו בCD-PLAYER הYAMAHA שלי דגם CD-3עריכה 2: בקניית די וי די לכו על הזול ביותר ובידקו שהוא קורא הכלאם הוא קורא הכל אז קנו אותוהחברה לא משנה כל כךזה השטות הכי גדולה שראיתי בחיים שלי!
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים דווקא למוזיקה הפיונרים לא משו בכלל אם אתה מתכנן על סטריאו איכותי....צליל אנמי, שטוח וחסר עומק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.