עבור לתוכן

מבקש המלצות לרמקולים 2.1 למחשב , תקציב עד 1k

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

מצאתי בקטלוג של "באג" רמקולים למחשב SOUNDSTICKS II 2.1 של HARMAN KARDON במחיר 900 שקל.

על פי מה שרשום בקטלוג מדובר במערכת המולטימדיה הטובה בעולם.

כמובן שאני לא מייחס יותר מדי חשיבות לדברים שכותב המשווק עצמו, ולכן הייתי שמח לשמוע חוות דעת שלכם.

האם מישהו מכיר את הרמקולים? האם באמת מדובר במערכת איכותית מאוד, או שאפשר להשיג דברים חזקים יותר ובמחיר דומה?

תודה רבה

פורסם

מה הצרכים שלך -מוזיקה (איזה ז'אנרים), משחקים, סרטים.

מה גודל החדר ובאיזה מרחק הרמקולים צפויים להיות ממוקמים מהאוזניים שלך.

האם יש הגבלה לגודל הרמקולים.

ההרמון קרדון נחשבים לרמקולים טובים יחסית למחירם - שהוא 115 דולר בארה"ב. לציין גם שחלק גדול מהביקורות החיוביות חייבות לעיצוב המרשים וכמובן ל-brand name שלפחות לאמריקאים (גם לנו במידה רבה) מאוד מטה את הדעה.

אם נתעלם מהעיצוב ומשם המותג (שפעם היה שווה הרבה יותר מאשר היום בתחום האודיו) אז ב-900 ש"ח לא חסרות אלטרנטיבות משובחות.

פורסם
  • מחבר

תודה fungiman

לגבי שימוש- מוסיקה וסרטים מכל הז'אנרים. משחקים כמעט ולא.

החדר הוא די קטן. אין לי אפשרות לשים רמקולים אחוריים בגלל ארונות, לכן זה חייב להיות מערכת של 2.1

אין לי מקום לרמקולים גבוהים מדי, אחרת אולי הייתי הולך על H-300

של Micro-Lab

אגב, האם המחיר על הרמקולים האלה של HARMAN KARDON, הוא גם בגלל העיצוב המיוחד?

אני מעדיף שהרמקולים יהיו איכותיים ועוצמתיים, העיצוב בכלל לא משנה לי.

לכן השאלה- איזה רמקולים איכותיים נוספים כדאי עוד לשקול במחיר של עד 1000 שקל?

[br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 22:08:43

מה דעתכם על Z-2300 של לוג'יטק?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11774

אני יודע שהחברה הזו מייצרת ציוד היקפי ברמה גבוהה, אבל אין לי מושג איך הם בתחום הרמקולים.

המחיר אמנם חורג קצת מהתקציב, אבל אוכל לשקול זאת אם הדבר באמת כדאי...

פורסם

הסאונד סטיקס היו נמכרים במחיר זול בהרבה יותר באיזור ה 780 שח' ודרומה , לטעמי הם אינם שווים את ה 900 שח' לטעמי הם מתומחרים הרבה מעל הערך האודיופילי שלהם ואתה משלם כ 300 שח' על העיצוב , אבל על כל מקרה , הבאס שלהם פלסטיקי ומזמזם מעט בווליום גבוה , הם מפורטים עם היי גבוה , זהו פחות או יותר , עיצוב על חשבון האיכות , כך הייתי מסכם אותם .

ה Z חזקים והדוקים בצליל הייתי ממליץ עליהם למשחקים בעיקרון , גם הם לטעמי מתומחרים מעט יקר לאיכות שהם נותנים אם כי באחוזים נמוכים מהרמן קדמון .

אני הייתי ממליץ לבדוק את האפשרויות של אלטק לנסינג לטעמי אתה מקבל מחיר טוב יותר עבור איכות שהם נותנים

פורסם
  • מחבר

תודה david11

האם תוכל להצביע על דגם ספציפי של אלטק לנסינג שיענה על הצרכים שציינתי קודם, יעמוד בטווח של התקציב שהקצבתי וגם יהיה איכותי יותר גם מהסאונד סטיקס של הרמן קארדון וגם מה- Z-2300 של לוג'יטק?

הדגם הזה למשל נראה תותח:

http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=592

אבל מדובר כמובן ברושם ראשוני. חשוב לי לשמוע דעות של אנשים שיש להם רמקולים כאלה, או לפחות ניסו אותם

פורסם

האמת לטעמי הוא מצויין הקשבתי להם והם מאוד פתוחים ומפורטים , יש גם את הדגם המקביל שהוא חם יותר FX5021 , אם החדר קטן יותר הייתי חושב על לקחת דגמים זולים יותר של אלטק , אתה תקבל תמורה טובה בתקציב נמוך יותר , הכל שאלה של תקציב , אבל אלו דגמים מצויינים , לי יש את ה 5021FX והקשבתי ל 6021 ההבדל בינהם לטעמי הוא צליל פתוח לעומת צליל חם ( ה 5021 הוא חם יותר ) .

חיפשתי מקודם את הדגם של האלטק שהוא בעל 4 רמקולים הנותנים צליל הקפי ולא מצאתי ( הם בתקציב של כ 900 שח ) כניראה הוא יצא מהמחזור .

[br]פורסם בתאריך: 30.06.2010 בשעה 23:18:14

נזכרתי איך קוראים להם , gt5051 אבל אני חושש שהם יצאו מהמחזור

http://www.i-love-pc.com/ProductDetail.asp?ProductNO=636

שמעתי אותם בקושי פעם אחת ( בביג בוקס ) אז אני ממש לא יכול להעיד עליהם

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע :xyxthumbs:

עשיתי קצת חיפוש לגבי FX5021, אבל די קשה למצוא אותו, ובמספר מקומות המוצר פשוט כבר לא נמצא במלאי. האם מדובר בדגם ישן?

גם ה- 6021 בעייתי. ראיתי את המידות שלו, ולדעתי הסאב גבוה מדי . לא אצליח להכניסו מתחת לשולחן שעליו מוצב המחשב.

מערכות של 4 רמקולים הם מראש לא רלוונטיים, היות ואין לי אפשרות להציב רמקולים מאחורה...

פורסם

אם נכנסת לקישור היית רואה שאין צורך להצבה של הרמקולים מאחורה , אבל לא חשוב

תחפש משהו באזור התקציב שלך של חברת אלטק , בביג בוקס וגם בבאג יש אפשרות להקשיב לסטים של רמקולים שבתצוגה .

ה Z טובים גם כן .

פורסם
  • מחבר

אם נכנסת לקישור היית רואה שאין צורך להצבה של הרמקולים מאחורה , אבל לא חשוב

תחפש משהו באזור התקציב שלך של חברת אלטק , בביג בוקס וגם בבאג יש אפשרות להקשיב לסטים של רמקולים שבתצוגה .

ה Z טובים גם כן .

הבנתי,

בכל אופן, סט של 2.1 מתלבש אצלי הכי טוב בחדר.

הייתי היום בסניף של "באג" בחיפה . אחרי שראיתי שם את ה- SOUNDSTICKS, הורדתי סופית את הדגם הזה מבין המעמדים שלי, ואפילו לא ביקשתי לשמוע אותם.

מצידי שיהיה להם סאונד פנומנאלי. אני לא צריך רמקולים כאלה מזכוכית, שעלולים להיסדק ואפילו להישבר מכל מכה קטנה.

היה להם עוד איזה דגם אחד של לוג'טק (לא ה- Z-2300) ,עוד דגם של JBL וזהו.

המוכר אפילו לא טרח לקום ממקומו. "באג" זה כבר מזמן לא מה שהיה פעם..

לא ענית על שאלתי בקשר ל- . FX5021, מדוע קשה למצוא אותם זמינים. האם מדובר בדגם ישן?

פורסם

זה לא זכוכית, זה פוליקרבונט שעל פי המתואר בביקורות מאוד עמיד בפני שריטות.

פורסם

הייתי ממליץ על ביג בוקס לצורכי הקשבה יש להם תצוגה יותר גדולה .

זה מה שמצאתי לך .

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=41_50&products_id=9388[br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 15:09:24

@ פאנגי השליטה על הסאונד סטיקס קצת פחות מנוחה , כפתורי מגע ללא חיווי .

פורסם
  • מחבר

fungiman

עדיין, המראה השברירי הזה מרתיע אותי. גם רוב האנשים איתם התייעצתי מחזיקים בדיעה שלפחות חלק מהמחיר נובע בגלל העיצוב המיוחד.

david11

תודה על הקישור :xyxthumbs:

נכנסתי לאתר היצרן, והנתונים נראים בהחלט מרשימים.

אני מקווה שהרמקולים עדיים נמצאים במלאי אצל "זיגזג". קראתי ביקורות מאוד חיוביות על החנות הזו.

האם נראה לך שניתן להתרשם מהם בתצוגה של "ביג בוקס"? אם להסתמך על האתר שלהם, מבחר הרמקולים אצלם הוא דל מאוד...

פורסם

הם מרשימים פלוס

אני רכשתי אותם לאחר האזנה בביג בוקס הבאס הוא ענק כך שתבדוק את המידות

מבחינת רמקולים למחשב ו / או טלויזיה לא תצטרך יותר אחרים יש להם גם שלט בסדר לא יותר מיזה ויש להם כניסה לאוזניות מה שמצויין והשליטה על הבאס והטרבאל והווליום מאוד נוחה ויש למגבר עוצמה חבל"ז . ( הכל כמובן ביחס למחיר וכו' )

פורסם

בתקציב הזה ממליץ לך לשקול 2.0 וללכת על ה-SOLO7\6 (תלוי בגודל החדר והעדפת הבאס)

פורסם

^ ^ ^

המלצה טובה מאוד

לצערי לא יצא לי לשמוע אותם ומכיוון שהבחור זקוק למערכת שהיא יותר ורסיטלית ( מוסיקה/סרטים ואולי גם משהו למשחקים ) עדיין אני חושב ש האלטק טובים יותר לצרכיו כפי שהבנתי הסולו יהיו טובים יותר למי שמעוניין בעיקר במוזיקה ובעיקר מוזיקה שמדגישה את המידים , אבל שוב אני חושב שהסולו הם רמקולים מצויינים או לפחות נראים כך לפחות הסולו 7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים