עבור לתוכן

עזרה בבחירת אוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש אוזניות שיהיו טובות לספורט- ריצות ואופניים לכן אני מאמין שקשת לא יהיו נוחות,

אבל מצד שני אני לא כ"כ אוהב את ה-In ear :-\

מה שאני מבקש ממכם זו עצה לאוזניות שלא יפלו מהאוזנים כל דקה (כמו כפתור בשקל תשעים)

עוצמה חזקה, בס טוב, ומחיר של 150 שקל פלוס מינוס ואפשרות לקנייה מחו"ל.

תודה רבה!

פורסם

AKG K324P, אוזניות עם איכות סאונד מדהימה (יחסית ל in-ear שמסתובבות ברמת המחיר), באס הדוק ודומיננטי ובעיקר הרבה פירוט, ונורא נוחות לאוזן- לא נופלות בקלות.

פורסם
  • מחבר

70₪! אני אוהב את המחיר הזה!

יש לך המלצות לחנויות מחו"ל אמינות?

פורסם

למען האמת לא יצא לי לקנות מחו"ל כמעט, אבל כולם פה אחד מסכימים על newegg.

אתה יכול גם לחפש ב ebay.

פורסם

newegg לא שולחים לארץ אלא אם יש איזה טריק שאני לא מכיר...

פורסם

אוזניות in-ear או אוזניות אטומות מעולות לרוכב על אופני כושר אבל רעיון רע מאוד לרוכב אופניים על כביש ציבורי.

מה עם אוזניות פתוחות עם קשת אחורית כגון ה-PMX-100, KOSS SPORTA-PRO, GRADO IGRADO וכו' ?

פורסם
  • מחבר

אוזניות in-ear או אוזניות אטומות מעולות לרוכב על אופני כושר אבל רעיון רע מאוד לרוכב אופניים על כביש ציבורי.

מה עם אוזניות פתוחות עם קשת אחורית כגון ה-PMX-100, KOSS SPORTA-PRO, GRADO IGRADO וכו' ?

1) אני רוכב על כביש ציבורי

2) לא מתאים לי בכלל קשת, כי אין לי מקום לאכסן את זה. רוב הזמן שאני נוסע אני בלי תיק שאני אוכל לשים את האוזניות בו אח"כ ואין לי כוח להיסחב עם תיקים עכשיו...

מה לגבי אוזניות אלחוטיות?

יש לחבר שלי אוזניות בלוטות' מעולות של סוני, הבעיה היא שוב, שהם קשת. יש אוזניות IN-EAR בלוטות'?

(מוכן להוסיף כסף)

פורסם

אתה לא הבנת אותי - לרוכב על כביש ציבורי לא מומלצות אוזניות in-ear המבודדות אותו מסביבתו.

פורסם
  • מחבר

אתה לא הבנת אותי - לרוכב על כביש ציבורי לא מומלצות אוזניות in-ear המבודדות אותו מסביבתו.

אהה עכשיו הבנתי.

אתה אומר שזה לא יפול אבל אני לא אשמע את הסביבה?

מה בעיה פה? מקסימום מנמיכים ווליום זה לא אוזניות noise cancling.

פורסם

האוזניות מהדגם שנתתי -מאוד- מבטלות רעשים. אטימה של 90% מהסביבה אפילו אם אתה לא שומע מוסיקה והן סתם על האוזניים.

פורסם
  • מחבר

טוב. לא ידעתי את זה.

אז כדאי ללכת עליהם? הצעות אחרות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים