עבור לתוכן

מחשס נייד קצת מהכל תקציב 4000 שקל

Featured Replies

פורסם

היי אני רוצה לקנות מחשב נייד מחול אני כנראה אקנה יד שנייה מאי ביי אבל זה לא משנה אני צריך עזרה במפרט תודה

* מטרות המחשב-קצת מהכל אני משחק בעיקר משחקי רשת לא משהו כבד אשוב שיהיה יצאה של HD

* גודל המסך?אני מעדיף חסית גדול

* משקל רצוי?לא כזה משנה נדי עד 3 קילו

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני צריך סוללה יחסית חזקה כי יש לי יום למודים ארוך אז לפחות 6 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן חשוב HD כי אני רואה סרטים דרך ה LCD

* בלוטות?אין לי מושג מה זה

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB+

* צורב DVD?כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

פורסם

שמע אם אתה קונה את המחשב מארה"ב (לדוגמא) קח בחשבון שהמחיר יהיה לך זול יותר ב 60% בערך מאשר בארץ. אז השאלה המתבקשת היא - מה התקציב שלך?

לגבי גודל המסך - לפי מה שאני יודע המסכים הכי גדולים כיום בלפטופים הם 17 אינץ, אבל אמרת שאתה נוהג להשתמש בLCD כמסך אז אני לא יודע כמה רלוונטי זה עבורך.

כל המחשבים היום בערך באותו משקל.

כנ"ל לגבי עוצמת הסוללה. אם אתה משתמש במחשב בלימודים אני מאמין שזה בעיקר לכתיבת מסמכים וכדומה ופחות תוכנות כבדות אז המחשב יוכל להחזיק לך קרוב ל 6 שעות פשוט תצטרך להגדיר לו את אופן ניצול הסוללה.

לרוב המחשבים יש היום יציאת HDMI. לא בעיה.

בלוטות זה בעצם BLUETOOTH (כן, כמו בפלאפון). זה אומר שתוכל להתחבר לפלאפון שלך דרך המחשב ולשלוח קבצים וכדומה. ברוב מכשירי הפלאפון היום אפשר אפילו להשתמש במכשיר פלאפון כעכבר למחשב. בכל אופן - לא תוספת קריטית.

לגבי גודל הכונן הקשיח- הייתי ממליץ לך לקנות גדול יותר. אני מדבר בתור אחד שלפני המחשב האחרון שרכשתי (שהוא גם נייד דרך אגב) היה לי כונן קשיח בגודל של 40 ג'יגה. במחשב החדש יש לי 250. הייתי בטוח שזה יספיק לי לכל החיים. תאמין או לא - זה ממש לא מספיק.

צורב דיוידי - מגיע כמעט בכל מחשב נייד חדש.

הדבר הכי חשוב שאני למדתי - אל תקנה מחשב נייד בגלל השם שלו. לפני שקניתי את המחשב שלי של LENOVO G550 רציתי לקנות מחשב של DELL. יש להם בדיוק את אותם המאפיינים - אחד לאחד!! - וההבדלים במחיר עצומים - ה LENOVO עלה לי 1500 שקל פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים