פורסם 2010 ביוני 2815 שנים רמקולים עם באס של קריאטיב -חיבור בננה PL קטן >>> קונסולת הפלייסטיישן 3 - חיבור של 2 rcaניסיתי לחבר עם כמה מתאמים -זה מאבד את הסטריאו!!
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים קח את המחברים שאתה צריך בקצוות ותלחים עם חוטים ותפצל כמה שרק תצטרך.עבודת יד זה הכי טוב !רק תשים טוב את הבדיל שיוליך טוב,ותבחר חוטי למניעת רעשים על הקו.תדאג רק לחבר נכון את הקוטביות.בהצלחה !
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים אוקיי בוא נתחיל מזה שיצלם כל אחת מהכניסות יעלה לפה ונעבור על השלבים לביצוע בהמשך..
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים מחבר חח להלחים מה אתה מטורף חחמה אני אומר לך- עכשיו בקטנה -מה אני מודר במעבדה?בקיצר לא קשה להבין2 מחבריי rca נו הלבן והאדום הרגילים שמכניסים לav של טלוויזיה והם מסוג זכרוהשני זה בננה pl זכר -זה החיבור הדיגיטלי הרגיל של רמקולים למחשב!
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים אז אני לא מבין איפה הבעיה ?!פשוט תקנה כבל כזה נמכר כמעט בכל חנות שמתעסקת בציוד חשמל או מערכות שמעניתן למצוא בכל אורך אפשרי.ותחבר את זה.איפה בדיוק הבעיה?שזה מאבד סטריאו ?יכול להיות שהייתה בעיה בכבל ספציפי, תנסה עם אחר.
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים יש הרבה PL-ים שמעבירים רק mono (רק הרמקול השמאלי יעבוד). בגלל זה ביקשו שתצלם את כ-ל הקצוות והחיבורים של הכבלים האלה.אגב, לפני כמה שבועות הזמנתי מסין כבל דומה במחיר של 1$ והגיע תוך 10 ימים לתיבת דואר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.