עבור לתוכן

יכולה להיות בעיה עם כרטיס מסך חזק ומסך חלש ?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב ( שבנו לו פה ) והוא דיבר עם מישהו שאמור להשיג לו את החלקים ביותר זול

והטכנאי ההוא אמר שהכרטיס מסך שהוא קונה ( R9600P ) הוא כרטיס חזק ואם יש מסכים ישנים ( יש לו 15 אינץ מאוד ישן )

זה יכול לגרום בעיות עם המסך או בתצוגה ... זה נכון ? יכולה להיות בעיה עם כרטיס מסך ומסך כזה ?

פורסם

הביצועים של הכרטיס מסך לא יושפעו מהמסך עצמו, אבל אם המסך לא איכותי אז זה בהחלט יכול להוריד מההנאה של המשחק וגם לפגוע בבריאות של העיניים.

פורסם
  • מחבר

אין לו אפשרות להחליף מסך כרגע ( חוסר תקציב )

ובגלל זה הוא תקוע עם המסך הזה חוץ מפגיעה בעיינים ( שהוא כבר פגוע :P ) ופחות הנאה לא תיהיה שום בעיה עם שניהם ?

פורסם

יכולה להיות לו בעיה גדולה בקטע של הרזולוציות...

כשקניתי את הכרטיס שלי(geforce3) אז היה לי מסך מאד ישן(14 אינץ' מאד מסריח) והוא עבד על רזולוציה מקסימלית עם הכרטיס ב800 על 600 משום מה... ואחרי כמה ימים הוא בכלל נשרף אז...

פורסם

כמו שנאמר, בעית הרזולוציה (והאיכות) היא הבעיה היחידה.

באופן ממשי המסך עצמו לא ישפיע על ביצועי הכרטיס

פורסם
  • מחבר

יכולה להיות לו בעיה גדולה בקטע של הרזולוציות...

כשקניתי את הכרטיס שלי(geforce3) אז היה לי מסך מאד ישן(14 אינץ' מאד מסריח) והוא עבד על רזולוציה מקסימלית עם הכרטיס ב800 על 600 משום מה... ואחרי כמה ימים הוא בכלל נשרף אז...

חוץ מהרוולוציה שתיהיה נגיד 600X800 ... הכרטיס מסך שלו לא ישרף נכון ? לא יקרה משהו כזה ?

פורסם

חוץ מהרוולוציה שתיהיה נגיד 600X800 ... הכרטיס מסך שלו לא ישרף נכון ? לא יקרה משהו כזה ?

אין מצב :)

פורסם
  • מחבר

אז סבבה תודה רבה הכי הרבה אם המסך שלו תומך עד 600X800 הוא יראה ככה ( למרות שהוא אמר לי שאולי המסך שלו תומך יותר )

תודה רבה לשניכם

פורסם

לשם הדיוק אומרים רזולוציה. רוולוציה =REVOLOTION =מהפכה ::).

פורסם

הוא צריך להתפשר על משהו[כרטיס מסך] ולהשקיע 600 שקל על מסך 17 אינץ מעולה. ככה גם לא ייהרסו לו העיניים וגם הוא ייהנה יותר כי לא נהנים ממש עם 15 או 14.זאת דעתי לפחות

פורסם

לשם הדיוק אומרים רזולוציה. רוולוציה =REVOLOTION =מהפכה ::).

לשם הדיוק אומרים REVOLUTION = מהפכה. REVOLOTION = NOT A REAL WORD

8) ;D :D:P:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים