עבור לתוכן

external graphic card

Featured Replies

פורסם

כרטיס מסך חיצוני (במקרה שלי - למחשב נייד)

יש לי לפטופ של לנובו דגם G550 והוא בעל כרטיס מסך חלש בטירוף! ואני רוצה להפעיל משחקים יותר חזקים מדייב ודיגר :)

לכן נברתי פה ושם באינטרנט, זה באמת קיים רק לא בארץ. מצאתי ב E BAY לא מעט כרטיסים למחשבים ניידים

אז השאלה שלי היא האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסויים?

מכיוון שאני לא מבין בזה, אז מבין כל הכרטיסים שמצאתי באיביי, מיינתי הכל לפי מחר ובדקתי על הכרטיס הכי יקר שקיים שם - 82 דולר - והשם שלו הוא:

Iogear USB 2.0 External DVI Graphics Card - GUC2020DW6

זה הקישור לאתר:

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1312&_nkw=external+graphics+card&_sacat=See-All-Categories

אז בכל אופן, לדעתך הוא יספק את הצרכים שלי? אני לא יודע איך זה עובד בכרטיסים האלו מבחינת מאפיניים וזו הסיבה שאני לא יודע מה לחפש בדיוק

אני צריך כרטיס מסך שרמת העוצמה שלו תוכל להפעיל משחקים כמו GTA5 או קרייסיס או FAR CRY2 או CALL OF DUTY החדש. משהו בעוצמה הזו...

תודה רבה מראש ...

שגיא.

חשוב לציין - טווח המחירים שמתאימים שלי הוא בין 600 ל 1000 ש"ח

פורסם

זה לא ישביע את רצונך וזה לא מה שהמוצר אמור לעשות, שדרוג של כ.מסך במחשב נייד הוא בעייתי.

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם
  • מחבר

זה לא ישביע את רצונך וזה לא מה שהמוצר אמור לעשות, שדרוג של כ.מסך במחשב נייד הוא בעייתי.

מה האופציות שלי?

פורסם

אין שום אפשרויות, מה עוד שגם עם M330 GTS לא היית משחק על המחשב הזה יותר מסוליטר זה מחשב חלש להחריד.

פורסם
  • מחבר

כן אתה כנראה צודק הוא באמת חלש מאוד.. יש לי רק מעבד יחסית חזק כל השאר על הפנים.

תודה רבה על העזרה. פתחתי נושא חדש בקטגוריה של מפרטי מחשב. ביקשתי שם המלצה למפרט מחשב לגיימרים מתחילים כמוני.

אני מקווה שיוכלו לעזור לי שם.

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

האמת שיש פיטרון כזה ,אבל הוא לא משהו ,זה נקרא asus XG Station ,זה מין כזה דבר שיש לו חיבור pcie בתוך איזה קופסא ,http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=16258

לא יודע אם זה עוד נמכר והכל ,אבל רק תדע שיש משהו בסיגנון .

פורסם

האמת שיש פיטרון כזה ,אבל הוא לא משהו ,זה נקרא asus XG Station ,זה מין כזה דבר שיש לו חיבור pcie בתוך איזה קופסא ,http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=16258

לא יודע אם זה עוד נמכר והכל ,אבל רק תדע שיש משהו בסיגנון .

יידוע זה מתאים לניידים שיש לכם חיבור PCIE חיצוני אבל התקן מעולם לא הושלם.

פורסם
  • מחבר

זה אומר שאם יש לי רק יציאת VGA במחשב הסמרטוט שלי אז הכרטיס הזה לא מתאים לי?

פורסם

יש פתרון

שעובד מעולה אגב. אני מרוצה מאוד :)

פורסם

שכבר במחיר התוספת הזאת לזמנו היית רוכש לפטופ לגיימינג ולא צריך את כול התוספות הללו מסביב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים