פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר למערכת סטאריו רמקוליים ורסיבר ? ואם כן זה אמור לתת יותר עוצמה איכות וכו' ? או שזה לא מוסיף כלום ?
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר כי אין לי DVD לחבר או דיסקמן וכו' לא נותן כלום לחבר רק את הרמקוליים ?
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים למה שלא תחבר את המחשב לרסיבר ותשתמש במחשב כדי לנגן דיסקים? וגם יהיה לך סאונד טוב במחשב
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר איך מחברים את המחשב לריסבר ? צריך כבל מיוחד ? ואני יכול להשאיר את הרמקוליים מחוברים לרסיבר ואז לחבר אותו למחשב כן ?בקשר ל"סאונד טוב" אני לא בטוח עד כמה הרסיבר טוב כי הוא די ישן
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים יעזור יותר אם תגיד איזה רסיבר זה.. (חברה/דגם)וכעיקרון אפשר לחבר אותו למחשב דרך חיבור RCA עם מעביר לMini-Plug.עריכה: כבר "פיצצו" בתמונה של הכבל.. (אני אמרתי לך את שמו)
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר יופי יש לי את הכבל הזה רק מחברים אותו לרסיבר אחרי זה למחשב וזהו ? הרסיבר מאוד ישן : Pioneer VSX-D5038 ה לMini-Plug שדיברתה עליו חייבים אותו כי אני רואה בריסבר יציאות כמו שיש במערכת לכבל הזה L , R
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.