עבור לתוכן

מה המושג NEC USB 3.0 controller אומר בעצם?

Featured Replies

פורסם

זה אומר שיש ללוח חיבורי USB 3.0 וזה גם רשום בקישור שהבאת בקטע של "חיבורים אחוריים".

איך הלוח אם?

מה זה בדיוק "איך"? הוא עובד ואם לא אז יש אחריות. :nixweiss:

מתח העבודה של אילו זיכרונות?

פורסם
  • מחבר

כל לוח אם תומך בסוג זכרונות כזה או אחר (תדר ומתח) אז הכוונה היא שלא צויין בשום מקום שראיתי בכל אופן מהו המתח המכסימלי של זכרונות בהם תומך הלוח.

הכוונה שלי ב-"איך" היא - כיצד הלוח הנ"ל בהשוואה ללוחות אם אחרים באותו טווח מחירים.

כל לוחות האם שקניתי עד היום היו מבית ASUS ולכן הלוח שהמלצת בזמנו של GA קצת מרתיע אותי (אין לי ניסיון עימם).

אז לשם החידוד איך הלוח אם הנ"ל ביחס ל: GA-P55A-UD3 או GA-P55-USB3 (מבין שני אלה GA-P55A-UD3 עדיף לא כן - כי הוא תומך גם ב SATA 3?)

ותודה על התשובה לגבי ה USB 3

פורסם

לגבי השאלה שבסוגריים-

למה שהוא יהיה עדיף אם יש לו SATA 6.0Gb/s? בגלל שזה רשום בדגם שלו? זה סתם עניין שיווקי, יש הרבה פיצ'רים וחיבורים שהשם של הלוח לא מרמז עליהם וחלקם חשובים יותר מ-SATA 6.0Gb/s.

לגבי איך-כיצד.. לא שינית שום דבר בשאלה שלך. אין כאן עניין של אמינות לכן משווים לפי יכולות, כש"יכולות" מתבטא בהרבה דברים וזה מן הסתם משפיע על המחיר של הלוח. אז יש לוחות שמציעים יותר וגם יקרים יותר, ויש להיפך. אין כאן לוח שהוא פשוט לא טוב אלא אם כן יש בעיה ידועה לגבי לוח מסוים ואז כולם שומעים על זה. לכן "איך/כיצד" זו שאלה שהתשובה שתקבל תהיה זהה לא משנה על איזה לוח תשאל. אלו לא כוננים קשיחים שעניין האמינות יותר בולט שם (חוץ מזה שהוא נסתר).

ולגבי המתח- אין מתח מקסימלי. זה כמו ב-DDR2 רק שב-DDR3 ממליצים באינטל לא לעבור מתחים מסוימים (בזיכרונות שקונים, לא קשור בכלל ללוח!).

פורסם
  • מחבר

או קיי. תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים