עבור לתוכן

לקראת רכישת נייד 13" - התלבטות בין שני דגמים ספציפיים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בקצרה - אני מחפש בתקציב של כ4.2-4.4K נייד 13" מטעמי ניידות ומשקל, לדעתי זהו הגודל האולטימטיבי שכן המסך איננו קטן מדי עדיין לעבודה מחוץ לבית אך עדיין מאפשר תנאי ניידות טובים. זמן סוללה משופר ביחס למסכים גדולים יותר. מעבר לכך אני נוטה בעיקר לסדרות "עסקיות" אלו עם ניידים מאיכות גימור גבוהה ואמידות גבוהה יחסית - לא סדרה ביתית פלסטיקית ופשוטה יחסית.

אני סטודנט להנד' תוכנה ומרבה לתכנת - ג'אווה, C.. ולכן מחפש נייד עם יכולות עיבוד מתקדמות - כמובן בהתאם לתקציב..

בתחילה הייתי מעוניין במעבד I5 430M עם מהירות שעון 2.26-2.53 עם TB, והדבר היחידי שנכנס לי לתקציב שהתלהבתי ממנו היה הווסטרו 3300 - מעבד 430M, מידות נאות, איכות חומר טובה והכל..החסרון בעיניי בו הוא שהוא בכל זאת מגיע עם בסה"כ 2ג'יגה זכרון פנימי, וסוללת 4 תאים. היתרון הממש גדול בו הוא שניתן להשיג אותו עם 3 שנות אחריות עד בית הלקוח. לא קריטי אבל מאוד נחמד שיהיה לי HDMI לאיכות צפייה גבוהה יותר כשאני בבית מחבר את המחשב למסך 22", ואין את החיבור הנ"ל בדל.

האלטרנטיבה השניה שכרגע היא הנבחרת עבורי היא HP 4320S, עקרונית - יש לו את המבנה, הסוללת 6תאים, איכות גימור טובה, משקל והוא גם ממש דק לפי מה שראיתי. סוללת 6תאים ו3ג'יגה זכרון, אפילו HDMI...אבל החסרון בו שהוא קודם כל מגיע עם שנת אחריות אחת ולא 3, ודבר שני שהוא כרגע מוצע בארץ רק עם I3 - בבאג היה עם 330 שזה מהירות שעון 2.13 ובכמה חנויות אחרות הוא מוצע עם ה 350 שזה 2.26מהירות שעון.

הנייד הנוכחי שלי הולך ועובר מן העולם ונהיה מאוד קרוב הרגע בו אחליף ואינני רואה את ה HP מגיע עם מעבד טוב יותר, ואין לי בכלל הערכה אם בכלל המחיר שלו יהיה מתאים לי.

עקרונית, כן, ניתן לפצות על האחריות תוך שנה בעלות של 600שקל, אינני יודע עדיין אפם זה שווה את המחיר אבל אפשרי.

אבל עדיין המעבד קצת מדאיג אותי - אני קונה מחשב ל4-5שנים הקרובות ולא יודע אם אני לא עושה טעות בכך שאני מתפשר על מעבד חלש יותר.

עד כמה יורגש ההבדל בין ה 330 ל 350 ול430 בהתאם לצרכיי?

אשמח לשמוע

תודה

פורסם

ראה בלוח מוכרים ניידים

יש הצעות מענינות

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תוכל לכוון אותי היכן הלוח נמצא? אינני מכיר אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים