עבור לתוכן

זה ידוע שהתקשורת צמאה לרייטניג אבל זה כבר באמת מוגזם

Featured Replies

פורסם

מה אתם חושבים על זה?

http://zone.walla.co.il/?w=/2711/1700806

בושה וחרפה שנותנו לה להיות כתבת

צריך לכלוא אותה לכמה שנים טובות

איך היא לא מתביישת להשתמש בגלעד שליט כתירוץ להשתמטות!!

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל זה ZONE, המקבילה של וואלה לסקשן ה"דעות" של YNET. היא לא כתבת באתר, היא סתם גולשת שמביעה את דעתה (מטופשת ככל שתהיה).

פורסם

לא יודע מה עצוב זה שאף אחד לא מבין שכל כתבה מעלה את המחיר של גלעד, או ששמאלנים משתמשים בחייל בשבי כתרוץ לסרבנות

פורסם

^^^

או שמישהו קורא מה שכתוב בוואלה (ועוד בוואלה Zone) או שמישהו נותן במה לאיזה בת 18 מפגרת בלי מושג וחצי מושג על החיים...

פורסם

אף אחד עוד לא אמר לה שכל הזין בצבא?

פורסם
  • מחבר

תקן אותי אם אני טועה, אבל זה ZONE, המקבילה של וואלה לסקשן ה"דעות" של YNET. היא לא כתבת באתר, היא סתם גולשת שמביעה את דעתה (מטופשת ככל שתהיה).

זה קצת מסביר את העניין

אבל אני עדיין חושב שצריך לכלוא אותה :xyxthumbs:

פורסם

יותר כמו מדור לנוער דבילי שמדי פעם מביאים דעה של איזה טמבל שחושב שיש לו הברקה.

פורסם

מה לעשות... לצערנו, חופש הדיבור לא נתון לשיקולי מבחן IQ.

פורסם

נכון, אבל הוא כן נתון לשיקולי חוק, ובינתיים קיים חוק נגד הסתה לעבירה במסגרת מאמר עיתונאי.

פורסם

Woohoo! יאללה לתבוע אותה D:

פורסם

ZONE זה מדור הנוער שלהם ולא מדור הדעות. בכל מקרה המאמר הזה הוא אכן טור דעה.

פורסם

העיקר אם זה היה איזה רב שיקרא להשתמטות :-\

פורסם

סליחה? רבנים דתיים-לאומיים לא קוראים להשתמטות של בנים (הם קוראים לסירוב פקודה במקרים מסויימים, אבל זה משהו אחר) ואילו רבנים חרדים (והלאומיים בהקשר של בנות) קוראים להשתמטות באופן חפשי מבלי שלמישהו יהיה מה להגיד בעניין.

פורסם

זאת סתם ילדה מטומטמת.

זה כמו שאיזו אידיוטית תאמר: אף אחד לא שם עלי אז למה שאני יתנהג יפה.

אף אחד לא שם עליך כי את מטומטמת!!!

פורסם

אם אפאחד לא היה מגיב לטור שלה לא היו יותר כתבות כאלה בוואלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים