עבור לתוכן

האם בזק יכולה להגביל את הADSL אצלי לקו אחד?

Featured Replies

פורסם

מחוברים אצלי בבית שני קווים, קו A וקו B לצורך העניין.

לקו A מחוברים מכשירי הטלפון+ADSL, ולקו B מחובר הפקס+טלפון אחד שמחובר לשני הקווים.

כשאני מנסה לחבר את המודם לקו B נורת הLine ממשיכה להבהב.

בדקתי את כל המפצלים, נתקתי, מה שלא עשיתי, היא עדיין הבהבה.

כשהחזרתי לקו A היא דלקה.

השאלה היא כזאת - האם יכול להיות שבזק "קבעה" את זה? שאני אוכל להתחבר רק מקו A הכוונה.

אם כן, האם יסכימו לשנות?

אם לא, מה עוד יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אתה לא יכול להתחבר מקו B בזק עושים שינוי לקו גם במרכזיה כדי שיהיה מותאם ל ADSL אתה לא יכול לחבר ADSL לכל קו רק עם פילטר בזק צריכה לשנות דברים במרכזיה אצלה

הם בטח יכולים לשנות לך גם תקו השני אבל זה בזק אז הם בטח ירצו כסף על זה

פורסם

כמו שאמרו מעליי, אתה לא יכול לחבר את המודם לקו B מפני שזהו לא קו ששודרג לעבודה עם ADSL.

המעבר מקו רגיל לקו ADSL מצריך שינוי קטן בתשתית, במרכזייה של בזק. הם צריכים לחבר על הקו שלך מכשיר שהמודם יוכל לתקשר איתו בתדרים שהוא עובד איתם. זוהי בעצם התשתית שאתה משלם עליה לבזק כל חודש.

אם אתה רוצה לחבר את המודם לקו B, אתה תהייה חייב להתקשר לבזק ולהגיד להם לשדרג את הקו הזה לקו ADSL, וכמובן שתצטרך לשלם על זה, כמו שכל בעל קו ADSL משלם לבזק על תשתית.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה לשניכם..

עוד שני דברים קטנים רק:

1. אם מקו A אני יכול לגלוש, הרי שעליו אני משלם, אי-אפשר פשוט להעביר אותו לB?

2. הדבר אורך זמן או שבזק צריכים פשוט לשנות כמה הגדרות?

פורסם

1. אתה יכול להתקשר לבזק ולבקש מהם שיעבירו את השידרוג ADSL שהם עשו לקו A אל קו B.

2. זה לא רק שינוי הגדרות. כמו שכתבתי, זה כרוך גם בהעברה פיסית של מכשירים כלשהם שנמצאים על קו A, שרק בעזרתם המודם שלך יכול לעבוד. אם תרצה להעביר את ה-ADSL מ-A ל-B, הטכנאי במרכזייה של בזק יצטרך להעביר את המכשירים האלה לקו B. אחרי שמאשרים את ההעברה והכל, הם בד"כ אומרים שרק תוך שעה בערך ההעברה תושלם.

פורסם

מאמת את מה שאמרו מעליי (אחלה אתם)...

ולהזכירך ש ADSL ופקס על אותו הקו עלולים לגרום לבעיות בסינכרון (לידע עתידי ;) )

פורסם

ו-99% שזה עולה כסף.. תשאל ב199

בטח משהו בסביבות ה80 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים