עבור לתוכן

מחפש ראוטר N עם שרת מדפסות פנימי וDUAL BAND סימולטני

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להמליץ?

אני חשבתי על הAirport extreme base station.

יש אחרים?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אין בארץ מוצרים כאלה כיוון תדר ה-5GHZ אינו מאושר לשימוש על ידי משרד התקשורת.

פורסם

עובדה שיש ראוטרים 5GHZ שנמכרים בארץ.

פורסם

עובדה שיש ראוטרים 5GHZ שנמכרים בארץ.

אני אשמח לקבל דוגמא של נתב DUAL BAND לשוק הבייתי שנמכר בארץ. נתב ה-5GHZ הבייתי שנמכר בארץ באופן חוקי הוא של DLINK (ה-628) וזה אחרי שהוא עבר התאמות על מנת לעמוד בדרישות משרד התקשורת לגבי התדר הזה.

פורסם

יש גם את הלינקסיס 610N.

אם פיספסת את זה אולי יש גם עוד אחרים.

פורסם

אני לא בטוח (:-) שנתב שעולה 1,200 שקל הוא נתב בייתי... ובכל מקרה, הנתב הזה לא מיובא באופן מסודר לארץ וגם לא קבל את אישור משרד התקשורת, מה שאומר שמי שהביא אותו לכאן הוא לא בדיוק צדיק. זו גם הסיבה למחיר המופקע שלו לעומת פחות מ-150$ בארה"ב (סביב 600 שקל). נוסף על כך, ה-610N הוא מוצר מת שהוחלף ב-E3000 (קרא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=623). ועוד נקודה -- יציאת ה-USB שלו היא לדיסקים בלבד -- אין תמיכה במדפסות. מהציניות של החלק השני בתגובה שלך אני מרשה לעצמי להתעלם.

פורסם

נתב ה-5GHZ הבייתי שנמכר בארץ באופן חוקי הוא של DLINK (ה-628) וזה אחרי שהוא עבר התאמות על מנת לעמוד בדרישות משרד התקשורת לגבי התדר הזה.

איזה התאמות עשו לו? גרמו לו לעבוד בתדרים המותרים בארץ או שניטרלו את האופציה לעבוד ב5 גיגה?

יש בwikipedia רשימת תדרים ואני לא יודע עד כמה היא נכונה . רשום שם שבישראל מותר להשתמש בתדרים 5170-5320 . עדיין במסמך שלהם הם הגבילו את העוצמה ואמרו שאפשר להשתמש בזה בתוך הבית ולא בחוץ. :nixweiss: אז מה זה אומר שאפשר לקנות dual band או לא. לפי מה שהבנתי מהמקרה של הIPAD הם מחרימים ציוד כזה אז כנראה שאנחנו בבעיה.

אולי צריך להרכיב בנתבים האילו איזה רכיב תוכנה או GPS כדי שידעו באיזה תדרים מותר להם לשדר ואז יתעדכנו מתי שהוא מחובר לאינטרנט. :lol:

פורסם

למה שהם יחרימו משהו שעבר מכס ונמכר חופשי בחנויות.

אם מוכרים את זה בארץ בחנויות אז זה כנראה קיבל אישור.

פורסם

אתה סתם סתום או סתם נאיבי?

פורסם

אולי קצת נאיבי.

פורסם

איזה התאמות עשו לו? גרמו לו לעבוד בתדרים המותרים בארץ או שניטרלו את האופציה לעבוד ב5 גיגה?

יש בwikipedia רשימת תדרים ואני לא יודע עד כמה היא נכונה . רשום שם שבישראל מותר להשתמש בתדרים 5170-5320 . עדיין במסמך שלהם הם הגבילו את העוצמה ואמרו שאפשר להשתמש בזה בתוך הבית ולא בחוץ. :nixweiss: אז מה זה אומר שאפשר לקנות dual band או לא. לפי מה שהבנתי מהמקרה של הIPAD הם מחרימים ציוד כזה אז כנראה שאנחנו בבעיה.

אולי צריך להרכיב בנתבים האילו איזה רכיב תוכנה או GPS כדי שידעו באיזה תדרים מותר להם לשדר ואז יתעדכנו מתי שהוא מחובר לאינטרנט. :lol:

זה בדיוק מה ש-DLINK עשו - הם נטרלו את השימוש בתדרים שאינם מאושרים לשימוש בארץ. בכל מקרה ה-DIR-628 אינו DUAL BAND. לגבי ה-IPAD הוא כבר ממזמן מאושר לשימוש בישראל -- כל עוד אין בארץ (באופן רשמי) ציוד שעובד בתדרים אסורים בסביבת ה-5GHZ אין בעיה שה-CLIENT (במקרה הזה IPAD) ימכר בארץ.

פורסם

אני אשמח לקבל דוגמא של נתב DUAL BAND לשוק הבייתי שנמכר בארץ. נתב ה-5GHZ הבייתי שנמכר בארץ באופן חוקי הוא של DLINK (ה-628) וזה אחרי שהוא עבר התאמות על מנת לעמוד בדרישות משרד התקשורת לגבי התדר הזה.

בבקשה

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7697

פורסם

KEEP ON TRYING. הנתב הזה אינו DUAL BAND -- הוא פועל או ב-2.4 או ב-5 -- זהה ל-DIR-628 של DLINK. בכל מקרה, אני די בטוח שמה שכתבתי לגבי ה-610N נכון גם לגביו. מהניסיון שלי -- לא כדאי לסמוך על התיאורים שנרשמים באתרים בארץ...

פורסם

הוא כן DUAL BAND אבל לא סימולטני

בכל מקרה מי שמחפש ראוטרים כאלה כדאי שיחפש גם כרטיס רשת תואם, לדעתי קשה למצוא בארץ.

כדאי גם להוסיף שהקליטה ב-5 פחות חזקה מ-2.4

פורסם

הוא כן DUAL BAND אבל לא סימולטני

בכל מקרה מי שמחפש ראוטרים כאלה כדאי שיחפש גם כרטיס רשת תואם, לדעתי קשה למצוא בארץ.

כדאי גם להוסיף שהקליטה ב-5 פחות חזקה מ-2.4

אתה כנראה לא יודע מה ההגדרה של DUAL BAND, והיא לא פחות חזקה היא יותר פתוחה להפרעות בגלל אורך הגל הקצר יותר אבל מצד שני היא מתפרסת טוב יותר כאשר יש התאבכות גלים. קרי קיר = רע, קיר עם חלון = טוב יותר מ2.4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים