פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר כעקרון, אפשר לבטל את הקניה של הרמקולים מPCHולרכוש את האלטק בחנות שהיכ קרובה אליך הביתה. שווה את הטרחה (הטרחה שיכולה להסתכם בשיחת טלפון)וeda, אל תגנוב לו את התארד, כמו שנאמר, תפתח נושא חדש אם אתה מעוניןכמו שאומרים - DONE! ביטלתי את הרמקולים מ-PCH והזמנתי אותם מלמיר ב-555 שקל (הכי זול שיש בארץ, לפי השוואת zap.co.il). בכלל אמרתי תודה שהצלחתי להזמין אותם כי ב-pch אמרו לי שלא יהיה אותם יותר בארץ ו/או שיקח חודשיים עד שיגיעו שוב. בלמיר צלצלתי ואמרתי להם מה שאמרו לי, הם ביררו בשבילי, חזרו אליי ואמרו לי שהרמקולים יהיו תוך 3-7 ימי עבודה אז שמחתי והזמנתי.ו-e.d.a באמת היה בסדר גמור אחרי שהערתי לו, אין טעם וסיבה להעיר לו שוב. תודה לכולכם!ניר.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר אפשר להשיג את הATP3 גם בסביבות ה450...555 זה מחיר סביר, אפילו יקר קצת.אם אפשר אז תגיד איפה, לא אוהב שזורקים ככה סתם מילים באוויר.... באתר השוואתי המחיר הכי זול היה של "למיר" והוא 555 שקלים ומהם קניתי... 450 שקל נשמע לי לא אמיתי, אבל אם תיתן לי לינק לחנות שמוכרת בכזה מחיר אודה לך מאוד.ניר.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים החנויות שמופיעות בZAP הם חנויות שמשלמות כסף עבור הפירסום, לא לכל חנות יש כסף לפרסם את המוצרים שלה שם.בזיגזאג למשל, עולה 500 כרגע.חוץ מזה, אל תשכח להוסיף משלוח (אלא אם כן אתה נוסע להביא...)450 יש בחנויות שכונתיות יותר, יש גם בבאג אבל את המחיר אני לא זוכר.עשה חיפוש, פירסמו פה מספיק פעמים כל מה שקשור לATP3.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר החנויות שמופיעות בZAP הם חנויות שמשלמות כסף עבור הפירסום, לא לכל חנות יש כסף לפרסם את המוצרים שלה שם.בזיגזאג למשל, עולה 500 כרגע.חוץ מזה, אל תשכח להוסיף משלוח (אלא אם כן אתה נוסע להביא...)450 יש בחנויות שכונתיות יותר, יש גם בבאג אבל את המחיר אני לא זוכר.עשה חיפוש, פירסמו פה מספיק פעמים כל מה שקשור לATP3.אואה..... חבל שלא יידעת אותי על כך קודם לכן.... אני אנסה לבטל את ההזמנה שלי מ"למיר" כדי להזמין בזיגזג... גם יש להם את המוצר פיזית בחנות ואפשר באותו יום לבוא ולקחת.... וגם עולה פחות.... יא אללה, מקווה שאפשר לבטל את ההזמנה.ניר.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר טוב חבל, מאוחר מדי..... "למיר" כותבים שהם גובים 10 אחוז מערך המוצר על ביטול הזמנתו לפני אספקתו. אין לי רצון לשלם את ה-50 שקל שאני ארוויח בלקנות בזיגזג, ללמיר, ועל כלום..... :-\טוב, אז נחכה כמה ימים (גם ככה יקח כמה ימים למחשב עד שהוא יהיה מוכן) ונשלם עוד 50 שקל...ניר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.