עבור לתוכן

צריך חוות דעת על Creative Inspire 2500 2.1

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

הזמנתי מפרט של מחשב שכולל את ה-Creative Inspire 2500 2.1 ופתאום התחלתי לקרוא כאן והבנתי שהרבה כאן מתלהבים ממערכת הרמקולים Altec Lansing ATP3.... אז אנא חוו דעת איזו מהן עדיפה לי? יש לי כרטיס קול על הלוח אם בטכנולוגיית ה-Soundstorm. חשובה לי מאוד איכות המוסיקה, וכנ"ל שתהיה איכות טובה למשחקי מחשב וסרטי DVD.

אנא ענו לי במהירות האפשרית כדי שעוד אוכל להחליף ברגע האחרון, אם אצטרך.

תודה,

ניר.

פורסם

פשוט מאוד, הבדל בסאונד. סאונד יותר איכותי, יותר חזק, יותר באסים גם

אין כאן שום התחכמות, פשוט רמקולים יותר טובים.

אני משוחד כי נושא הסאונד די אהוב עלי ובלי סאונד על רמה יורדת לי כל הנאה...

אני היתי מחליף לATP

אתה תרגיש את ההבדל ונורא תהנה.

שיקול שלך.

חג שמח - וכמובן, תתחדש ;)

פורסם

אני לא יודע איך הדגם INSPIRE הספציפי הזה, אבל איכות השמע בסדרת ה-Inspire היא על הפנים!

אני כבר חוויתי את ה-CREATIVE הראשון והאחרון שלי. היה לי את ה-DTT2200 שהוא יותר טוב מהאינספייר.

אבל הבאסים שלו פשוט לא מה שהם היו פעם, אז היום אני שומע ב-TSS-1 של Yamaha עם Audigy והאיכות מצויינת! ;D

פורסם

ה דגם הספיציפי הזה שמדובר עליו עכשיו בסדר גמור שמעתי אותו.

את ה DTT2200 לא שמעתי אז אני לא יודע להגיד לך.

אבל את ה yamaha שמעתי גם ;) והם נחמדים מאד רק שלא יצא לי לשמוע ממש תבאס שלהם

פורסם
  • מחבר

אז סופית ATP3 מנצחת? להחליף?

ניר.

פורסם

כן.

פורסם

אני לא יודע איך הדגם INSPIRE הספציפי הזה, אבל איכות השמע בסדרת ה-Inspire היא על הפנים!

אני לא מתווכח מי יותר טוב ומי פחות טוב, אבל עם מה שכתבת פה אני ממש לא מסכים!

יש לי את הINSPIRE 2400 ואני ממש מרוצה מהם. האיכות בסדר גמור והבאסים טובים מאוד.

מקבלים תמורה לכסף ששילמת.

פורסם
  • מחבר

מקרה קצת עצוב: ל-pch.co.il (שמהם הזמנתי את המחשב) אין בסטוק את ה-Altec ATP3 ונאמר לי שיש בעיה עם היבואן ויקח עוד חודשיים בערך עד שיגיעו מחדש.... אז נאלצתי להישאר עם ה-Creative INSPIRE 2500, אני אתאכזב? לפי מה שהבנתי גם הם די טובים ונחשבים שניים אחרי ATP3.....

ניר.

פורסם

אנשים באותו נושא אני רוצה לקנות מערכת 4.1 אבל אמרו שהקריאטיב לא משהו אז חיפשתי ATP5 ולא ראיתי בשום חנות יש למישהו מושג איפה אני מוצא אותם וכמה הם עולים?

פורסם
  • מחבר

אנשים באותו נושא אני רוצה לקנות מערכת 4.1 אבל אמרו שהקריאטיב לא משהו אז חיפשתי ATP5 ולא ראיתי בשום חנות יש למישהו מושג איפה אני מוצא אותם וכמה הם עולים?

פתח בבקשה נושא חדש, השאלה שלך לא קשורה ישירות לשאלה ולנושא שלי.

ואשמח אם תאוששו את חרדותיי... :-\

ניר.

פורסם

אתה לא תתאכזב מהסאונד כל עוד לא שמעת את ה-ATP3.

פורסם

לדעתי תבטל את הקניה של הקריאטיב ואו שתחכה שיגיעו הATP או שתקנה מחנות אחרת פשוט...

פורסם
  • מחבר

לדעתי תבטל את הקניה של הקריאטיב ואו שתחכה שיגיעו הATP או שתקנה מחנות אחרת פשוט...

כן? זה עד כדי כך שווה את זה?

ניר.

פורסם

כעקרון, אפשר לבטל את הקניה של הרמקולים מPCH

ולרכוש את האלטק בחנות שהיכ קרובה אליך הביתה. שווה את הטרחה (הטרחה שיכולה להסתכם בשיחת טלפון)

וeda, אל תגנוב לו את התארד, כמו שנאמר, תפתח נושא חדש אם אתה מעונין

פורסם

ראית שברגע שהוא העיר לי על זה הפסקתי אז למה עוד הערה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים