עבור לתוכן

יש צורך ליקנות קירור ל 9800gtx+ שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום!

אז יש לי תכרטיס הזה ואני חושב שאני צריך ליקנות קירור,תגידו לי עם זה בסדר, הכרטיס במנוחה שאני בלי מזגן על 58 ובמאמץ 85,שאני עם מזגן מנוחה 53 מאמץ 81

אני חושב שזה מאוד חם ואני לא רוצה שהכרטיס יהרס לי כי אין לי כח לחזור ל KSP האלה

עם צריך תגידו לי ואני יעדכן תקציב

גם המארז שלי יחסית טוב nzxt tempest

פורסם

הוא לא מאוד שונה מה-8800 מבחינת מבנה, נכון?

יש לי את ה-8800GT (ות'כלס ה-9X00 זה שחזור של ה8X00 בשיפור ביצועים לא משמעותי), ולפני שקניתי לו קירור הוא היה על איזה 50 במנוחה ו-70 במאמץ.

המארז אותו מארז.

אחרי שקניתי את ה-HR03GT (ראה מפרט) הטמפרטורות ירדו ל-38 במנוחה ורק 45-50 במאמץ. אני מאוד מרוצה מהקירור הזה, ואני על OC.

פורסם
  • מחבר

למה שיפור לא משמעותי? שמעתי שהוא משתווה ל 250GTS לא ל 8800GTS,וככה עם אתה יכוול להגיד בקצרה איזה כרטיס של ATI משתווה ל 8800GTS

גם משהוא מוזר שקניתי תכרטיס בהתחלה הוא היה על 38 במנוחה ו 50 במאמץ ואחשיו אני מנקה אותו מאבק אין גרגר ועדיין המעלות עלו פיתאום למה הם עלו?

וכמה עולה הקירור שלך? ואפשר לינק בבקשה?

תודה

פורסם

Woops מדובר כאן ב-9800GTX, איכשהו נעלמה לי ה-X כשקראתי...

בכל אופן הקירור הוא זה:

http://tms.co.il/product/5095

הרכבתי עליו מאוורר רגיל של ThermalTake מכיוון שוהא פאסיבי (ובכך הפכתי אותו לאקטיבי). זה לא סיפור רק צריך להיזהר לא לעקם את המתכת יותר מדי כשמלבישים את המאוורר.

בכל אופן אין לי מושג אם הוא יושב על ה-9800. תבדוק את זה, ואולי היום יש קירורים יותר טובים באותו מחיר, אני כבר לא מאוד מתמצא בתחום.

פורסם

לשלם 320-330 שקל לקירור של 9800GTX+? זה כמעת הערך של הכרטיס :screwy:

קונים S1 או TT ב150 שקלים ופה נגמר הסיפור, ההבדל זניח בין הקירורים.

אגב תמיר דע לך שאת האחריות על הכרטיס אתה מאבד כך שאם הוא יהרס רק ה' יכול לעזור לך.

אגב במקומך אני הייתי ממשיך בשימוש רגיל ופונה לחנות לגביי התחממות, במידה ויקרה משהו לכרטיס שהם ישברו את הראש לתת לך כרטיס חדש.

נ.ב 81 מעלות עדיין הליבה יכולה לקחת בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

קונים S1 או TT ב150 שקלים ופה נגמר הסיפור, ההבדל זניח בין הקירורים.

אגב תמיר דע לך שאת האחריות על הכרטיס אתה מאבד כך שאם הוא יהרס רק ה' יכול לעזור לך.

אגב במקומך אני הייתי ממשיך בשימוש רגיל ופונה לחנות לגביי התחממות, במידה ויקרה משהו לכרטיס שהם ישברו את הראש לתת לך כרטיס חדש.

נ.ב 81 מעלות עדיין הליבה יכולה לקחת בלי בעיה.

אהה ואללה נכון הזכרתה לי שהקירור מאבד תאחריות,ועם אני נותן ל KSP להרכיב אותו אז גם האחריות תעלם וגם אני יקנה מ KSP

וזה מה זה שמוזר אני פשוט לא מבין למה פעם הוא היה לי על 38 מעלות במנוחה,אולי יש מקום שאני לא יכול להגיעה אליו עם הפן? אולי ספריי לחץ יעזור לפתחים הקטנים שבכרטיס? אולי להחליף משחה טרמית? בבקשה עזרה

פורסם

בדקת שהמאווררים מסתובבים כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

בדקת שהמאווררים מסתובבים כמו שצריך?

כן הם מיסתובבים איך אני מחליף משחה טרמית?

פורסם

לפני שאתה ניגש לזה, תוודא שהם מסתובבים במהירות הראוייה ושבעת מאמץ הקירור עובד חזק יותר. חברי הפורום האחרים יוכלו להמליץ לך טוב יותר ממני איך לבדוק את זה.[br]פורסם בתאריך: 27.06.2010 בשעה 17:17:34

הכרטיס עולה 600 במקרה הטוב.

אגב הקירור הזה התייקר רצח כשקניתי אותו הוא היה בערך 200 (180 ומשהו).

פורסם

כשאני אומר ערך אני מתכוון לנטו יד שניה, מה שהוא שווה עכשיו. (אנשים מכרים ו8800GT HD4830 ב300 שקל)

בכל אופן תמיד זכור שגם ריענון משחה טרמית זה דבר יחסית לא פשוט ואם אין לך את הידע אתה נכנס למערה שאת הדרך תצטרך למצוא בעצמך.

במידה ואתה נותן לטכנאי בKSP לבצע את זה לך על Accelero TWIN TURBO PRO.

הוא עולה 160 שקלים וחזק מאוד בקירור, הTR אולי יביא את ה2-3C פחות אבל זה לא קריטי כשמדובר בעלות כפולה וגם ככה טמפרטורות יצנחו.

פורסם
  • מחבר

כשאני אומר ערך אני מתכוון לנטו יד שניה, מה שהוא שווה עכשיו. (אנשים מכרים ו8800GT HD4830 ב300 שקל)

בכל אופן תמיד זכור שגם ריענון משחה טרמית זה דבר יחסית לא פשוט ואם אין לך את הידע אתה נכנס למערה שאת הדרך תצטרך למצוא בעצמך.

במידה ואתה נותן לטכנאי בKSP לבצע את זה לך על Accelero TWIN TURBO PRO.

הוא עולה 160 שקלים וחזק מאוד בקירור, הTR אולי יביא את ה2-3C פחות אבל זה לא קריטי כשמדובר בעלות כפולה וגם ככה טמפרטורות יצנחו.

כן אבל עם אני נותן לטכנאי ב KSP להתקין את זה האחריות לא תעלם??,כל הקטע שההרכבה עולה איזה 50 שקל

אשמח עם תוכל להביא לי לינק לזה אחי

וזה חח עם הסנאים כן באמצע משחק שומעים שהמאוורר הרבה יותר חזק ויש רעש של מאוורר חזק

פורסם

פותח התרד לפני הריצה לרכישה של קירור..ניסת לנקות אבק ? לבדוק RPM ?

די מיותר להשקיע בקירור יעודי לכרטיס שלא עובר OC משמעותי..והקירור שלו תקין..

במיוחד שלא ציינת שהרמת רעש לא מעניינת אותך..

פורסם
  • מחבר

פותח התרד לפני הריצה לרכישה של קירור..ניסת לנקות אבק ? לבדוק RPM ?

די מיותר להשקיע בקירור יעודי לכרטיס שלא עובר OC משמעותי..והקירור שלו תקין..

במיוחד שלא ציינת שהרמת רעש לא מעניינת אותך..

אין ניקיתי אותו עם פן על קור כמובן כלוםם לא עזרר כי אי אפשר להגיעה לחורים הקטנים שבכרטיס,ואין לי בעיה שהקירור קצת יהיה רועש במאמץ כי במשחק אני ביכלל לא שומע תרעש,וגם שנניח אני קונה תקירור שהציעו לי פה אז במאמץ יהיה עליו שליטה? כאילו במאמץ הוא יסתובב יותר מהר ובמנוחה יאט כמו בסטוק?

פורסם

בוא נעשה קצת סדר...אז מפריע לך הרעש ?

הקירור מגיע בימים חמים ל80-85+- מעלות..שזה בסדר..

אתה מתעקש על קירור ?

פורסם
  • מחבר

בוא נעשה קצת סדר...אז מפריע לך הרעש ?

הקירור מגיע בימים חמים ל80-85+- מעלות..שזה בסדר..

אתה מתעקש על קירור ?

אולי יש תוכנה שיכולה לשים לי תמאוורר על 100%? כי במשחק הדרייבר מעלה לי אותו למקסימום 70

פעם הייתה לי תוכנה NVIDIA SYSTEM TOOLS ועכשיו היא לא פועלת ואומרת שהיא לא מזהה,יש תוכנה אחרת? ניסיתי RIVATUNER היא כתבה שהיא לא מזהה את הדרייבר,אני צריך תוכנה שעם אני ירצה אני הופך את המאוורר לאוטומט ואפשרות שאני שם ידני ובוחר ב 100%

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים