עבור לתוכן

מבקש המלצה לכרטיס מסך שיהווה שדרוג ל 88000 GTS 640

Featured Replies

פורסם

מאוד מאוד מתלבט..

אני זקוק לעזרתכם...אני לא יודע אם זה מוקדם מדי מבחינה טכנולוגית....

האם יש טעם לשדרג את הכרטיס הזה (ASUS) למשהו יותר מתקדם.

יש לי בעקרון שני מחשבים עיקריים אחד HTPC והשני למשחקים.

(אני יכול להעביר חלק מהחומרים במידה ואצטרך-פרטים בהמשך)

המערכת שלי:

מעבד Q9550

לוח X38

8 GB RAM של GSKILL 1066

דיסקים בRAID 0

שני ספקים על המחשב (אין בעיית כוח )

מסך:

HANSG - 28 " FULL HD.

קירור מים איכותי ביותר - כרגע המעבד לא ממוהר אבל אין בעיה להמהיר אותו גם ל 3.5.

משחק בעיקר משחקים מלחמה בגוף ראשון .

תקציב 1000-1600 שקל.

1.איזה כרטיס כדאי לקנות(במידה וזה מצדיק לדעתכם)?

2.האם כדאי למצוא עוד 8800 ביד שניה במחיר טוב ולעבוד עם שני כרטיסים?(יש לי עוד לוח שתומך SLI)

3.האם כרטיס בתקציב הזה יהווה שיפור דרמטי לקיים?או ששווה לקנות בלוק מים לכרטיס להמהיר אותו ולסיים את השדרוג במינימום הוצאות.

4.במערכת השניה שלי(HTPC) קיים כרטיס 4850 האם הוא חזק יותר מ 8800 שיש לי?האם שווה להעביר אותו למערכת השנייה(משחקים בעיקר) ולקבל ביצועים חזקים יותר?או שווה למשל להוסיף עוד 4850 לCF על הלוח X38?

המון תודה!

פורסם

ה4850 חזק יותר במשחקים משמעותית מה8800 GTS, לעומת זאת אני לא הייתי ממליץ לך לשים 8800 במחשב HTPC מכיוון שזה סתם בזבוז של חשמל שמיוצר ע"י כרטיס כזה, תנסה למכור אותו כבר ולהביא במקומו GT220 שממלא את צרכיו של HTPC (כל עוד אתה לא ממש משחק על הHTPC גם כן).

בכל מקרה, Crossfire של שני 4850 תניב לך תוצאות טובות אך אם אתה משווה אותן ל5850 למשל שנמצא בתקציב שלך אז הוא יהווה תוספת משמעותי, גם אני תמיד יעדיף ללכת על כרטיס אחד חזק מאשר שניים בינוניים בגלל בעיות מציקות של Micro Stuttering למשל.

פורסם
  • מחבר

ה4850 חזק יותר במשחקים משמעותית מה8800 GTS, לעומת זאת אני לא הייתי ממליץ לך לשים 8800 במחשב HTPC מכיוון שזה סתם בזבוז של חשמל שמיוצר ע"י כרטיס כזה, תנסה למכור אותו כבר ולהביא במקומו GT220 שממלא את צרכיו של HTPC (כל עוד אתה לא ממש משחק על הHTPC גם כן).

בכל מקרה, Crossfire של שני 4850 תניב לך תוצאות טובות אך אם אתה משווה אותן ל5850 למשל שנמצא בתקציב שלך אז הוא יהווה תוספת משמעותי, גם אני תמיד יעדיף ללכת על כרטיס אחד חזק מאשר שניים בינוניים בגלל בעיות מציקות של Micro Stuttering למשל.

תודה על התגובה...

אני קצת מתפלא ש4850 לוקח בגדול את ה8800 GTS שלי ...במיוחד של88000 יש 640 MB לעומת ה 4850 שיש לו רק 512 MB.

האם יש עוד הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים