פורסם 2010 ביוני 2615 שנים שלום לכולם, אני חדש כאן שמי אדיר ביומיים האחרונים התגלתה אצלי בעיה עם העכבר, הוא מחובר הייטב והאור האדום שלו למטה פועל. אחריי כמה שעות של עבודה איתו הוא פשוט נתקע על המסך ולא זז... האור ממשיך לפעול אבל כאילו במחשב הוא לא מגיב - גם הלחצנים שלו לא פועלים. כדי לשחרר את זה אני תמיד צריך לעשות הפעלה מחדש וזה דיי מציק כי אני מתכנת אתרים במקצועי ואני פועל עם המון תוכנות שלהפעיל אותם מחדש אחר כך זה דיי מעציב העכבר מתחבר לחיבור הירוק שלו לצד החיבור הסגול של המקלדת מאחור (סילחו לי על ההסבר אני פשוט לא כל כך יודע איך קוראים לזה). אשמח לקבל עזרה, אדיר.
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים כמה דברים חשובים:* מהו דגם העכבר?* האם ניסית להסיר את הדרייברים שלו ולאחר מכן להתקין אותם מחדש?* אם לעכבר יש חיבור USB (כרגע אתה מחבר אותו בחיבור PS/2 לפי התיאור שלך), נסה לחבר אותו בחיבור הזה.* מה קורה כאשר אתה מחבר עכבר אחר למחשב שלך ואת העכבר שלך למחשב שלך? האם התקלה נמשכת?
פורסם 2010 ביולי 215 שנים זה הבאסה בעכברים האלה לעומת עכברי USB. אם תנתק ותחבר את העכבר תראה שאתה לא יכול להשתמש בו עד לריסט כמו שקורה לך בניגוד לעכברי USB שעובדים פלאג אנד פליי, חבר וסע, בלי ריסט בלי נעליים. סביר להניך שהעכבר מתנתק לך (בעייה קלה במגעים יכולה להיות הסיבה, זה לא אומר שהאור נכבה). אם אתה יכול, תבדוק עם עכבר אחר. אם עדיין הבעייה חוזרת תוך כמה שעות, כנראה שהבעיה היא בלוח אם ואז עדיף שתשתמש בעכבר USB, אם לא, התקלה היא בחיבור של העכבר שלך או בכבל שלו. יכול להיות גם שיש משהו שמונע העכבר להיות מחובר טוב (מגע תמידי של החיבור עם הקיר/ מגע של דברים אחרים בחיבור אוגורמי משיכה של בכבל) ואז אתה צריך לנטרל את הבעיה הזו (אם זה לפתוח את הקשר בכבלים או להרחיק את המחשב מהדברים שמסביבובהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.