פורסם 2010 ביוני 2615 שנים הוידאו http://www.youtube.com/watch?v=YGHiBXmJ3Zsאז הסיפור כזה, מגבר של prosound סתם חרטא אבל עושה את העבודה (לפחות פעם עשה)כל פעם שאני רק מסתכל על הכיוון של הבאס הוא מתחיל לעשות רעשיםובתכלם ברוב הדברים שאני מסובב ומכוון .. באס טרבל באלנס וליום של הcenter ווליום של הרמקולים האחוריים חוץ מהווליום הראשי שזה שני הרמקולים הקדמייםאני חושב בכיוון של הפוטנציומטרים, לדעתי הם מקור הבעיהבעיה אחרת היא שאחרי זמן מסוים (40 דקות בערך) המגבר עושה את אותו הרעש לשניה ונכבה - יש ממסר בפנים שקופץ והרמקולים הקדמיים מפסיקים לנגןאם אני משחק עם הבאס זה חוזר לכמה רגעים ושוב נכבה אין תופעה של התחממות יתר על הרכיבים בפניםיש למישו רעיונות?אם זה הפוטנציומטרים אז אני מעדיף להזמין מ Ebay כמה איכותיים .. אז אם אתם יכולים להמליץ אז סבבהותודה מראש לכולם
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים הוידאו http://www.youtube.com/watch?v=YGHiBXmJ3Zsאז הסיפור כזה, מגבר של prosound סתם חרטא אבל עושה את העבודה (לפחות פעם עשה)כל פעם שאני רק מסתכל על הכיוון של הבאס הוא מתחיל לעשות רעשיםובתכלם ברוב הדברים שאני מסובב ומכוון .. באס טרבל באלנס וליום של הcenter ווליום של הרמקולים האחוריים חוץ מהווליום הראשי שזה שני הרמקולים הקדמייםאני חושב בכיוון של הפוטנציומטרים, לדעתי הם מקור הבעיהבעיה אחרת היא שאחרי זמן מסוים (40 דקות בערך) המגבר עושה את אותו הרעש לשניה ונכבה - יש ממסר בפנים שקופץ והרמקולים הקדמיים מפסיקים לנגןאם אני משחק עם הבאס זה חוזר לכמה רגעים ושוב נכבה אין תופעה של התחממות יתר על הרכיבים בפניםיש למישו רעיונות?אם זה הפוטנציומטרים אז אני מעדיף להזמין מ Ebay כמה איכותיים .. אז אם אתם יכולים להמליץ אז סבבהותודה מראש לכולםמה קורה אחשלו ?..זה אכן הפוטנציומטרים ! ....אתה יכול לנסות לפרק אותם מהמגבר לפרק אותו בעדינות ולנקות אותו מבפנים .. עם ספרי מגעים ולהרכיב ....
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים מחבר טואווב !!!זה פתר את הבעיה כמעט בשלמותתכף נראה אם זה פתר את הבעיה של הכיבויכנראה שאזמין פוטנציוממטרים חדשים ואיכותייםמישו יכול להגיד לי סוג איכותי ?
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים טואווב !!!זה פתר את הבעיה כמעט בשלמותתכף נראה אם זה פתר את הבעיה של הכיבויכנראה שאזמין פוטנציוממטרים חדשים ואיכותייםמישו יכול להגיד לי סוג איכותי ?אתה רואה שצדקתי ...אתה יכול לנסות להשים שם חומר מגעים על בסיס שמן אין לך מה להפסיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.