עבור לתוכן

צריך ייעוץ בנוגע לחיבור טלוויזיה לכונן חיצוני/סטרימר/מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום, כמה שאלות לי אליכם.

בטלוויזיות החדשות של lcd יש חיבור usb לחיבור דיסק קשיח חיצוני, עד כמה שידוע לי הטלוויזיה תומכת רק עד 250gb או שאני טועה?

וסרטים בhd ששמים בהארד דיסק, באיזו איכות יראו אותם על מסך הטלוויזיה?

אני חושב שיראו אותם באיכות רגילה או שאני טועה?, ואם כן, עדיף לקנות סטרימר עם יציאת hd לטלוויזיה או מחשב לסלון עם hd?

פורסם
  • מחבר

up!

מישהו?

פורסם

דבר ראשון סרטים HD תראה באיכות HD וזה לא קשור מאיפה הם מוזרמים, אבל יכול להיות שתהיה בעיה עם קידוד...

דבר שני סטרימרים איכותיים עולים בסביבות 800-1000 ש"ח

אני מציעה לך לבדוק איך רואים מחיבור USB ואז לחשוב מה הכי כדאי בשבילך.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאמרת יראו סרטי hd בטלוויזיה דרך כונן קשיח חיצוני? זה לא היה נראה לי הגיוני, אבל אם זה נכון זה נהדר.

איפה אפשר לבדוק האם זה נכון?

פורסם

זה תלוי מאוד במסך.

אם סרט הHD הוא בסיומת MKV אני לא חושב שיש היום מסך LCD שיכול להפעיל אותו דרך USB.

הקידודים היחידים שאפשריים (כיום , לפי מיטב ידיעתי) הם XVID או DIVX ולא קונטיינר כמו MKV שהוא הרבה יותר מורכב.

האופציה הכי טובה היא באמת סטרימר - בעלות של 700 ש"ח יש את הXTREMER ובעלות של 895 ש"ח יש את הA-200 (שעדיף עליו מכל בחינה)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, הסטרימרים הנ"ל מגיעים עם הארד דיסק פנימי או רק עם אפשרות לחבר להם כונן/דיסק און קי.

עדיף סטרימר או מחשב סלוני?

פורסם

יש אפשרות לשים הרד דיסק אבל בנוסף להרד דיסק תצטרך לקנות התקן אלחוטי לרשת..

[br]פורסם בתאריך: 27.06.2010 בשעה 18:51:18

מצאתי ביקורת על Xtreamer

http://www.dtown.co.il/articles/962.html

פורסם

אוקיי תודה, הסטרימרים הנ"ל מגיעים עם הארד דיסק פנימי או רק עם אפשרות לחבר להם כונן/דיסק און קי.

עדיף סטרימר או מחשב סלוני?

רובם המוחלט (לפחות האיכותיים שבהם) מגיעים עם אפשרות לחבר הארד דיסק פנימי - אבל הם לא מגיעים עם אחד מובנה (לפחות לא אלה שאני מכיר)

מבחינת עדיפות סטרימר או מחשב סלוני , זה תלוי בצרכים שלך - אם זה רק לצפות בסרטים אז סטרימר הוא פתרון זול יותר ופשוט יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים