פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אני רוצה להחליף את הירוק הזוועתי הזה בכחול אולטרה ברייט. הירוק הוא אולטרה ברייט גם דרך אגב.
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים כעיקרון הלדים עובדים על מתח של בערך 5V .אבל כדי שיעבדו במתח של 12V שמים נגד של 1000 אום , בכניסה של הלד ...אבל אם אתה מחליף את הלד הירוק אז אתה לא צריך שום דבר , פשוט תחתוך את החוטים של הלד הירוק ותשים את הכחול .לא תהיה לך בעיה של מתח כי הלדים האלו מקבלים מתח מהלוח .
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אני לא בדיוק זוכר , אבל אם יש לך וולטמטר אתה יכול לבדוק..ואם לא, אז אולי בחוברת של הלוח אם שלך רשום כמה המתח ,זאת לא צריכה להיות בעיה גדולה ..
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים לוח נותן באיזור ה 3.5 וולט ללד הקדמי הרגיל...לא מומלץ לחבר יותר מלד אחד לשם
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אי אפשר לחבר אותם הם צורכים יותר מידי זרם ויותר מידי מתחאבל אפשר לחבר אותם בעזרת טרנזיסטורNPN ואז הם עובדים מצוייןמה שאתה עושה זה מחבר את הפלוס שמהלוח לרגל האמצעית דהינו Pואת אחד הצדדים כלומר אחד ה N לאדמה (שחור) במולקס או לגוף של המארזואת הצד השני לרגל השלילית של הלד....אבל אל תשכח שאם הלד הוא לא מכוון ל 5 וולט אלא ל 4 תצטרך נגד של 270 אוהם ואז כל פעם שיגיע זרם לרגל האמצעית אז יווצר קצר בין שני ה Nיםתהנה מהמדריך הקטן הזהעודד
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים שלי גם מחובר ישירות...הוא פשוט לא נותן את התפוקה המלאה שהוא מסוגל לתת אבל אין שום בעיה חוץ מזה
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים שלי מאיר לי עד לקיר השני שרחוק איזה 2 מטר וחצי ממנו...גם אצלי. (צבע ירוק)
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים הכוונה אגב, היא ללד במקום הלד Power הרגיל.לא ממליץ לך לחבר לד אוטרא ברייט ישירות במקום ה Hdd LED
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים אצלי שניהם החלפתי באולטרה ברייט......אין שום בעיה, ושניהם מחוברים ישירות.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר הלד שלי 3 וולט והוא UB. ונראה לי שגם זה שכבר שם הוא UB כי הוא מאיר עד הקיר השני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.