פורסם 2010 ביוני 2515 שנים שלום לכולם, קניתי לאחרונה שתי מצלמות אבטחה אלחוטיות של vivotek בדגם PT3127 חיברתי אותם לראוטר אלחוטי חדש שקניתי של אדימקס BR-6226N. ביחידה שכל העסק הזה מורכב אין מחשב, הבאתי לפטופ עשיתי את ההתקנה של המצלמות ושייכתי אותם לראוטר אלחוטית. בתוך הביית כל העסק עובד ... השאלה, איך אני יכול לראות את זה מרחוק? ניסיתי להשתמש ב ddns שבתוך הראוטר, פתחתי חשבון והכל , ואני לא מצליח לקבל גישה לראוטר מרחוק... אני משתגע, מה אני צריך לעשות ? תודה מראש.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים למה האתה צריך גישה לממשק של הנתב?תפנה את הפורטים של כל מצלמה בהגדרות NAT של הנתב וזהו.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר מצטער, כנראה לא הסברתי את עצמי נכון, אני לא רוצה גישה לממשק של הנתב. אני רוצה לראות את המצלמות מרחוק(וגם להקליט מרחוק)
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר מצטער שאני יוצא קצת בור, אבל יש לי שתי מצלמות אחת על פורט 80 והשניה על 81אני אמור לפתוח פורט 80 נגיד ב 192.168.2.101ופורט 81 ב 192.168.2.102 (שאלה האיי פיים שהמצלמות קיבלו מהראוטר)כי אם כן, זה מה שעשיתי... ועדיין אין לי גישה ממקום מרוחק...
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר אין מחשב בבית הזה... רק 2 מצלמות רשת אלחוטיות (עצמאיות) וראוטר עם אינטרנט לשם השימוש הזה בלבד..אני רוצה לראות אותן מהבית שאני נמצא בו...
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מצלמות רשת לא דורשות תוכנה.הן מכילות כבר את שרת המצלמה בתוכן (בגלל זה מצלמות רשת כמו מדפסות רשת).האם הפנת את הפורטים הרלוונטיים לכתובות של המצלמות בנתב?
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר אכן כן... הגישה פנימה ללא הצלחה.. אני לא יודע מה קרה שם לא בסדר...מישהו מכיר את הנתב הזה ספציפית כדי להגיד לי מה פיספסתי שם?
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים יש למצלמות ממשק ניהול פנימי?אם כן, אז תחפש אם יש הגדרה מהיכן מותר לצפות.בכל מקרה, תביא תמונה של עמוד הפניית הפורטים בנתב. יתכן שמשהו לא הגדרת שם טוב
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר רגע, עקרונית כדי להתחבר למצלמות מרחוק אני מקיש את כתובת האיי פי שיש שם בבית... איך אני יכול לשחק ביין שתיהן כשהן על אותו איי פי חיצוני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.