פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים בקבצים שאני משתף שנמצאים בחלון "שיתוף", על מה משפיעה העדיפות שלהם(גבוה, רגיל, נמוך הפצה....) ? מה הכי כדאי לקבוע ?
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אני לא ממש בטוח, אבל נראה לי שככל שזה גבוה יותר כך תקבל על הקובץ יותר קרדיט.
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים מחבר אני לא ממש בטוח, אבל נראה לי שככל שזה גבוה יותר כך תקבל על הקובץ יותר קרדיט. ומה החיסרון ???... תמיד יש גם חיסרון :-\ למנהל COMPONENT: לדעתי צריך ליהות ת'רד דביק עם כל הדיונים שהיו בקשר לאימיול בפורום תוכנה :
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים הקבצים שאתה משתף אותם מוגדרים ע"י בררת המחדל כ Auto אם אתה רוצה לשפר\להקטין את העדיפות שלהם להורדה אתה יכול לשנות את זה בלשונית של Shared files , למצוא את השם של הקובץ שאתה רוצה ואז ב Priority אתה משנה לרמה שאתה רוצה (רמת ה Release היא הכי גבוהה)
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים אף 1 לא יוסיף את זה לדביק כי זאת תוכנה של שיתוף קבצים WAREZ והאתר מנסה להימנע מWAREZ
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים התוכנה היא תוכנת שיתוף קבצים, זה שמתמשים בה לוואריז זה דבר אחר לגמרי. התוכנה חוקית ומותר לדבר עליה.
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים אף 1 לא יוסיף את זה לדביק כי זאת תוכנה של שיתוף קבצים WAREZ והאתר מנסה להימנע מWAREZ בדיוק. אני נוטה להתעלם מדיונים כאלה, למרות שברור לי לחלוטין שמדובר בקבצים לא חוקיים. אבל להפוך את זה לסטיקי זה כבר מוגזם מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.