פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים הבעיה הזאת באה והולכת כבר כמעט חודשיים ואני כבר ממש לא יודע מה נשאר לעשות ??? זה התחיל כשהמחשב היה נתקע אחרי כמה זמן במשחקים ואפשר היה לעשות רק reset. ראיתי שמאורר כרטיס המסך שלי מקרטע אז קניתי חדש שפועל מצויין כרגע. גם אחרי זה התקיעות נמשכו - יש ימים שאין בכלל ויש ימים שזה נתקע אחרי 2 דקות של משחק אפילו - לפעמים זה אפילו נתקע בגלישה באינטרנט/התקנה של תוכנה/צפייה בסרט וכו'... הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור. כבר עשיתי Format והחלפתי את כל הדרייברים שרק אפשר וזה לא עזר. אין לי מוסג מה עוד נשאר לעשות אז יש מישהו שיוכל להציל אותי...? תודה ------------------------------------ AMD Athlon XP 1600 GigaByte GA-7VTXH 768mb 266mhz DDR Maxtor ATA 100 Geforce 4 Ti 4200 64mb Creative PCI 512 Win XP SP1
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר מישהו אמר לי שהייתה לו פעם את אותה בעיה ואמרו לו להחליף את ההארדיסק - זה באמת סידר לו את הבעיה. העניין הוא שאני לא רואה את הקשר בין זה שההאריסק נתקע/תוקע את המחשב בזמן שאני משחק בעיקר בגלל שההארדיסק בכלל לא עובד קשה יותר בזמן הזה - ה-768mb RAM עושים את העבודה שלהם... אז פשוט קשה לי להאמין שההארדיסק הוא הגורם --> אחרת המחשב היה אמור להיתקע כשעשיתי איזה שעה וחצי Defragmentation... חוץ מזה לא ממש בא לי לבזבז 500 ש"ח על הארדיסק ולגלות שזה לא היה גורם הבעיה Tell me what u think...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.