פורסם 2010 ביוני 2415 שנים מחבר DVI לא מעביר סאונדאיזה באסה ממש מצטער שקניתי את הכל הזה..אם הייתי קונה מתאם hdmi ואז כבל hdmi רגיל הייתי שומע סאונד מהטלוויזיה?
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים לא. זה לא היה מעביר סאונד.אתה חייב יציאת HDMI בכרטיס או להשתמש בפתרון אחר - למשל קופסאות שלוקחות DVI או VGA ובנוסף אודיו והופכות אותו ל-HDMI
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים לא. זה לא היה מעביר סאונד.אתה חייב יציאת HDMI בכרטיס או להשתמש בפתרון אחר - למשל קופסאות שלוקחות DVI או VGA ובנוסף אודיו והופכות אותו ל-HDMIלא מדויק, אחת מיציאות הDVI בכרטיס הזה מעבירות סאונד, עם מתאם הDVI-HDMI ואליו מחברים כבל HDMI.בנוסף צריך להגדיר שכרטיס הקול של כרטיס המסך יוציא את הסאונד ולא כרטיס הקול של לוח האם.
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים מחבר לא מדויק, אחת מיציאות הDVI בכרטיס הזה מעבירות סאונד, עם מתאם הDVI-HDMI ואליו מחברים כבל HDMI.בנוסף צריך להגדיר שכרטיס הקול של כרטיס המסך יוציא את הסאונד ולא כרטיס הקול של לוח האם.אז מה אתה אומר כדאי לקנות מתאם וכבל hd ? יש לי רמקולים נחמדים של altec lansing מאיפה אני ישמע יותר טוב? lcd רגילה או מהרמקולים האלה?
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים סביר להניח מהרמקולים של ALTEC, תבדוק אתה.כן, אבל לפני שאתה קונה, תנסה להגדיר שהמחשב יוציא קול דרך כרטיס המסך(עם כבל הDVI-HDMI) ותראה אם זה עובד.אני בחדר שומע דרך הרמקולים של המחשב, שומעים משמעותית טוב יותר.
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים מחבר סביר להניח מהרמקולים של ALTEC, תבדוק אתה.כן, אבל לפני שאתה קונה, תנסה להגדיר שהמחשב יוציא קול דרך כרטיס המסך(עם כבל הDVI-HDMI) ותראה אם זה עובד.אני בחדר שומע דרך הרמקולים של המחשב, שומעים משמעותית טוב יותר.איך אפשר לנסות להוציא קול עם הכבל שיש לי עכשיו? דרך איזה הגדרות?גם אמרו לי שאי אפשר לשמוע דרך dvi .ושאמרת כן, התכוונת לכן לקנות מתאם וכבל hd רגיל?
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים אם אתה מחבר מעוניין לחבר יציאת DVI בכרטיס לכניסת HDMI בטלוויזיה שלך ורוצה לשמוע סאונד, עלייך להשתמש במתאם המקורי של ATI שמגיע עם הכרטיס או לרכוש אחד כזה. מתאם אחר לא יעבוד ואני מדבר מנסיון.
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים איך אפשר לנסות להוציא קול עם הכבל שיש לי עכשיו? דרך איזה הגדרות?גם אמרו לי שאי אפשר לשמוע דרך dvi .ושאמרת כן, התכוונת לכן לקנות מתאם וכבל hd רגיל?לא! לקנות מתאם לא יעזור, כמו שכתבתי לך וכמו שמאיר כתב לך, רק מתאם שבא עם הכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.