עבור לתוכן

חיברתי כבל dvi-hdmi ואני לא שומע קול מהטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

למה זה? יש לי כרטיס hd4850 וקניתי כבל שהומלץ לי פה בפורום.. יש משו לעשות?

פורסם

DVI לא מעביר סאונד

פורסם
  • מחבר

DVI לא מעביר סאונד

איזה באסה ממש מצטער שקניתי את הכל הזה..

אם הייתי קונה מתאם hdmi ואז כבל hdmi רגיל הייתי שומע סאונד מהטלוויזיה?

פורסם

לא. זה לא היה מעביר סאונד.

אתה חייב יציאת HDMI בכרטיס או להשתמש בפתרון אחר - למשל קופסאות שלוקחות DVI או VGA ובנוסף אודיו והופכות אותו ל-HDMI

פורסם

לא. זה לא היה מעביר סאונד.

אתה חייב יציאת HDMI בכרטיס או להשתמש בפתרון אחר - למשל קופסאות שלוקחות DVI או VGA ובנוסף אודיו והופכות אותו ל-HDMI

לא מדויק, אחת מיציאות הDVI בכרטיס הזה מעבירות סאונד, עם מתאם הDVI-HDMI ואליו מחברים כבל HDMI.

בנוסף צריך להגדיר שכרטיס הקול של כרטיס המסך יוציא את הסאונד ולא כרטיס הקול של לוח האם.

פורסם
  • מחבר

לא מדויק, אחת מיציאות הDVI בכרטיס הזה מעבירות סאונד, עם מתאם הDVI-HDMI ואליו מחברים כבל HDMI.

בנוסף צריך להגדיר שכרטיס הקול של כרטיס המסך יוציא את הסאונד ולא כרטיס הקול של לוח האם.

אז מה אתה אומר כדאי לקנות מתאם וכבל hd ? יש לי רמקולים נחמדים של altec lansing מאיפה אני ישמע יותר טוב? lcd רגילה או מהרמקולים האלה?

פורסם

סביר להניח מהרמקולים של ALTEC, תבדוק אתה.

כן, אבל לפני שאתה קונה, תנסה להגדיר שהמחשב יוציא קול דרך כרטיס המסך(עם כבל הDVI-HDMI) ותראה אם זה עובד.

אני בחדר שומע דרך הרמקולים של המחשב, שומעים משמעותית טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

סביר להניח מהרמקולים של ALTEC, תבדוק אתה.

כן, אבל לפני שאתה קונה, תנסה להגדיר שהמחשב יוציא קול דרך כרטיס המסך(עם כבל הDVI-HDMI) ותראה אם זה עובד.

אני בחדר שומע דרך הרמקולים של המחשב, שומעים משמעותית טוב יותר.

איך אפשר לנסות להוציא קול עם הכבל שיש לי עכשיו? דרך איזה הגדרות?

גם אמרו לי שאי אפשר לשמוע דרך dvi .

ושאמרת כן, התכוונת לכן לקנות מתאם וכבל hd רגיל?

פורסם

אם אתה מחבר מעוניין לחבר יציאת DVI בכרטיס לכניסת HDMI בטלוויזיה שלך ורוצה לשמוע סאונד, עלייך להשתמש במתאם המקורי של ATI שמגיע עם הכרטיס או לרכוש אחד כזה. מתאם אחר לא יעבוד ואני מדבר מנסיון.

פורסם

איך אפשר לנסות להוציא קול עם הכבל שיש לי עכשיו? דרך איזה הגדרות?

גם אמרו לי שאי אפשר לשמוע דרך dvi .

ושאמרת כן, התכוונת לכן לקנות מתאם וכבל hd רגיל?

לא! לקנות מתאם לא יעזור, כמו שכתבתי לך וכמו שמאיר כתב לך, רק מתאם שבא עם הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים