עבור לתוכן

צריך עזרה בנוגע למנוע חיפוש של הדפדפן

Featured Replies

פורסם

אז ככה היום נכנסתי לאייסיקיו ברוב טיפשותי האייסיקיו התעדכן והפך את עצמו למנוע החיפוש שלי כברירת המחדל עכשיו הדבר הזה השתלט לי על כל הדפדפנים ועל האינטרנט!! שאני פותח Tab חדש זה מופיע לי, שאני עושה חיפוש בשורת הכתובת האייסיקיו נדחף

איך אני מעיף את האייסיקיו הזה מחקתי אותו מהמחשב מחקתי את הפיירפוקס והתקנתי מחדש אבל כלום לא עוזר הוא נדבק כמו מגפה האייסיקיו הזה

איך אני מחזיר למה שהיה לי מקודם?

תודה לעוזרים !

פורסם

אני מניח שאתה באינטרנט אקספלורר

כלים -> נהל הרחבות

תחפש אותו שמה ותהפוך אותו ללא זמין \ מבוטל

פורסם
  • מחבר

אני בפיירפוקס רשמתי שניסתי למחוק ולהתקין מחדש את הדפדפן ועדיין ללא הצלחה וגם בפיירפוקס בשורת החיפוש בצד העברתי לגוגל אבל שאני רושם חיפוש בשורת הכתובת יש לי תוצאות חיפוש של אייסיקיו ..

אני בכלל לא רוצה שום זכר לאייסיקיו במחשב לא רוצה את הדבר הזה זה יותר גרוע מוירוס

פורסם

אז בהגדרות של הפיירפוקס יש לך הגדרה באיזה שירות אתה רוצה שהוא יעשה חיפוש, איפה בדיוק אני לא זוכר אבל זה שם.

וגם אם זה לא עוזר, איפוס דפדפן יכול לעזור ולאו דווקא UNINSTALL כי הוא זוכר את הפרופיל שלך.

פורסם

ב-FF יש לך בשדה החיפוש חץ קטן שפונה כלפי מטה ליד האייקון של מנוע החיפוש שנמצא בשימוש כרגע.

תלחץ על החץ ותפתח לך רשימה של כל מנועי החיפוש המותקנים. בתחתית הרשימה מופיעה אפשרות Manage Search Engines. תלחץ עליה ויפתח חלון. בחלון אתה יכול לסדר את סדר מנועי החיפוש (הראשון הוא זה שמופיע כברירת המחדל) ולהסיר מנועי חיפוש מיותרים.

פורסם

ניתן גם לסדר את כל השטויות האלו מתוך about:config.

בפעם הבאה תחשוב לפני שאתה פועל.

פורסם
  • מחבר

shlomo_i עשיתי את זה כבר אבל אם השתמשת בפיירפוקס אתה יודע שברגע שאתה רושם בשורת הכתובת איפה שרושמים אתרים סתם נגיד hwzone הוא מעביר אותך אוטומטית לאתר ללא תוצאות החיפוש! אבל כרגע זה מוגדר על האייסיקיו למרות שמחקתי אותו בכל דרך אפשרית אבל בכל מקרה, איך עושים איפוס לFF ?

ב-FF יש לך בשדה החיפוש חץ קטן שפונה כלפי מטה ליד האייקון של מנוע החיפוש שנמצא בשימוש כרגע.

תלחץ על החץ ותפתח לך רשימה של כל מנועי החיפוש המותקנים. בתחתית הרשימה מופיעה אפשרות Manage Search Engines. תלחץ עליה ויפתח חלון. בחלון אתה יכול לסדר את סדר מנועי החיפוש (הראשון הוא זה שמופיע כברירת המחדל) ולהסיר מנועי חיפוש מיותרים.

עשיתי, לא עזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים