פורסם 2010 ביוני 2415 שנים אז ככה היום נכנסתי לאייסיקיו ברוב טיפשותי האייסיקיו התעדכן והפך את עצמו למנוע החיפוש שלי כברירת המחדל עכשיו הדבר הזה השתלט לי על כל הדפדפנים ועל האינטרנט!! שאני פותח Tab חדש זה מופיע לי, שאני עושה חיפוש בשורת הכתובת האייסיקיו נדחףאיך אני מעיף את האייסיקיו הזה מחקתי אותו מהמחשב מחקתי את הפיירפוקס והתקנתי מחדש אבל כלום לא עוזר הוא נדבק כמו מגפה האייסיקיו הזהאיך אני מחזיר למה שהיה לי מקודם?תודה לעוזרים !
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים אני מניח שאתה באינטרנט אקספלוררכלים -> נהל הרחבותתחפש אותו שמה ותהפוך אותו ללא זמין \ מבוטל
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים מחבר אני בפיירפוקס רשמתי שניסתי למחוק ולהתקין מחדש את הדפדפן ועדיין ללא הצלחה וגם בפיירפוקס בשורת החיפוש בצד העברתי לגוגל אבל שאני רושם חיפוש בשורת הכתובת יש לי תוצאות חיפוש של אייסיקיו ..אני בכלל לא רוצה שום זכר לאייסיקיו במחשב לא רוצה את הדבר הזה זה יותר גרוע מוירוס
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים אז בהגדרות של הפיירפוקס יש לך הגדרה באיזה שירות אתה רוצה שהוא יעשה חיפוש, איפה בדיוק אני לא זוכר אבל זה שם.וגם אם זה לא עוזר, איפוס דפדפן יכול לעזור ולאו דווקא UNINSTALL כי הוא זוכר את הפרופיל שלך.
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים ב-FF יש לך בשדה החיפוש חץ קטן שפונה כלפי מטה ליד האייקון של מנוע החיפוש שנמצא בשימוש כרגע.תלחץ על החץ ותפתח לך רשימה של כל מנועי החיפוש המותקנים. בתחתית הרשימה מופיעה אפשרות Manage Search Engines. תלחץ עליה ויפתח חלון. בחלון אתה יכול לסדר את סדר מנועי החיפוש (הראשון הוא זה שמופיע כברירת המחדל) ולהסיר מנועי חיפוש מיותרים.
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים ניתן גם לסדר את כל השטויות האלו מתוך about:config.בפעם הבאה תחשוב לפני שאתה פועל.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר shlomo_i עשיתי את זה כבר אבל אם השתמשת בפיירפוקס אתה יודע שברגע שאתה רושם בשורת הכתובת איפה שרושמים אתרים סתם נגיד hwzone הוא מעביר אותך אוטומטית לאתר ללא תוצאות החיפוש! אבל כרגע זה מוגדר על האייסיקיו למרות שמחקתי אותו בכל דרך אפשרית אבל בכל מקרה, איך עושים איפוס לFF ?ב-FF יש לך בשדה החיפוש חץ קטן שפונה כלפי מטה ליד האייקון של מנוע החיפוש שנמצא בשימוש כרגע.תלחץ על החץ ותפתח לך רשימה של כל מנועי החיפוש המותקנים. בתחתית הרשימה מופיעה אפשרות Manage Search Engines. תלחץ עליה ויפתח חלון. בחלון אתה יכול לסדר את סדר מנועי החיפוש (הראשון הוא זה שמופיע כברירת המחדל) ולהסיר מנועי חיפוש מיותרים.עשיתי, לא עזר.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים קראת את מה שכתבתי?סתם דוגמא של מה שמוצאים בחיפוש בפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317703.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.