עבור לתוכן

התלבטות בין 860 או 930 במפרט חדש למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני בונה מפרט חדש ויש לי כמה שאלות.

מבחינת מעבד, 860 או 930? האם יש החלטה חדש משמעית בנושא?

מבחינת כרטיס מסך הכיוון כרגע הוא 5850 או GTX 465 , צריך עזרה גם בהתלבטות הזאת

המלצות ללוח אם גם יתקבלו בברכה

פורסם

שילוב של i7-860 או i5-750 יהיה זול יותר ויציג את אותם ביצועים

מעבדים אף זולים יותר יספיקו, שלא לדבר על כך שלגמרי הוצאת את AMD מהמשוואה וזה חבל כי ה-value שאתה מקבל הוא גבוה יותר.

אמנם מדובר במעבדים חזקים שאיתם פחות חושבים על אפשרויות שדרוג, אבל אצל AMD עם תושבת AM3 אולי יהיו עוד מעבדים בעתיד לתושבת.. זה אפילו הגיוני. עם אינטל ידוע כבר שב-2011 תהיה תושבת חדשה של Sandy bridge.

פורסם
  • מחבר

שילוב של i7-860 או i5-750 יהיה זול יותר ויציג את אותם ביצועים

זול יותר ממה? 860 היה אחד האופציות. רציתי לדעת מה חברי הפורום חושבים על ההבדלים בין השניים (860 ו 930 ) מבחינת ביצועים \ תושבת\ עלות מול תועלת. AMD מחוץ למשוואה מסיבות אחרות (למרות שאני בטוח שיש להם הצעות מפתות)

פורסם

ישר משמו של הת'רד אתה יכול לראות שמקומו במדור מפרטים ולא במעבדים לוחות-אם וזיכרונות.

אבל אם נעשה את הדיון על הפלטפורמה, אז עבור גיימינג, פלטפורמת X58 הופכת אטרקטיבית בעיקר כאשר מתחילים להרכיב מערכי SLI, אחרת אין בזה טעם של ממש שכן היא יקרה ושאר הפיצ'רים שלה הרבה פחות מהותיים לגיימינג.

!_Nike_! התכוון שאופציה מבוססת על P55 תהיה יותר הגיונית מאשר X58 מטעמי העלות של לוחות האם והקיטים המשולשים בזיכרונות.

פורסם

נכון ^

אני יודע שזה היה אחד מהאפשרויות שהצגת, ואני עניתי שה-860 זול ומציג את אותם ביצועים, כנ"ל ה-750 ומעבדים אחרים של AMD (אך נראה שאתה נמנע מהם משום מה).

פורסם

ה 5850 יותר טוב מה 465.

ה 930 יותר טוב מה 860 .

פורסם

אני חושב ש 860 יספיק.

פורסם
  • מחבר

איך זה שה 860 יותר יקר מה 930 ב 100 שקל אם ה 930 יותר טוב?

http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=936

אני מעוניין במפרט עם i7 , יחד עם זאת מפרט של AMD אני לא אשלול על הסף.

פורסם

כי 930 לא יותר טוב מ 860, המעבדים שניהם מגיעים באותו התדר, ה TRIPLE CHANEEL תורם בערך כלום

תסתכלי באתרי VS הביצועים שווים פעם לכאן ופעם לכאן.

לצערי אין כאן בביקרה I7 930, אז שמתי I7 940 VS 870 שגם הם אותו תדר ככה שההפרשים יהיו זהים..

http://www.anandtech.com/bench/Product/107?vs=46

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אני לא רואה סיבה למה לא לקחת את ה 930 עם התושבת החדשה.

פורסם

1. התושבת של ה930 היא לא "החדשה", למעשה כרונולוגית הS1156 חדשה יותר.

2. ללוחות עם תושבת S1366 יש את היתרונות שלהם, כמו אפשרות לשים יותר RAM, מספר ערוצי הPCIE גבוה יותר בהרבה ועוד. אלא שאלו לא בהכרח פיצ'רים ששווה להוציא עליהם את הכסף.

פורסם

אוקיי, אז אני לא רואה סיבה למה לא לקחת את ה 930 עם התושבת החדשה.

הסיבה היחידה היא יחס עלות תועלת, לוחות לתושבת LGA1366 הם יקרים.

הזכרונות לא יותר מדי יקרים אבל מתבקש לקנות סט של 6GB כדי לנצל את הTRIPPLE CHANNEL.

אבל אם יש לך כסף לבזבז ויותר חשוב לך לשמור על אופציות מלחסוך כסף (כמוני) אז לך על 930.

ואם אתה הולך לעשות OC תוסיף גם קירור טוב כמובן.

פורסם
  • מחבר

תגובות מעניינות.

אני לא ידעתי שהלוחות של ה 930 יקרים יותר ו6 ג'יגה נראה לי ממש מיותר.. לפחות כרגע, במיוחד שבעתיד אוכל לשדרג מ 4 ל 8 בממש מעט כסף. (אני כבר שנה עם 6 ג'יגה ומעולם לא ראיתי את המערכת משתמשת יותר מ 3.5 וגם זה במקרים נדירים.)

השאלה היא בכמה יותר יקר, כרגע ב IQPC ה 930 זול יותר ב 100 שקל מה 860 לכן אולי זה יתקזז עם הלוח. מה שאני בעצם מבקש זה שני שילובים של מעבד + לוח מומלץ פעם עם ה 930 ופעם עם ה 860 בכדי שאוכל לעשות את השיקולים שלי.

תודה

פורסם

אין סיבה שלא, במידה ויש לך את התוספת הדרושה לכך, זכרון יקר יותר + לוחות יקרים יותר ( בשביל אותם הביצועים ) אז לך על זה...

מה שכן סוקט 1366 כניראה יחיה יותר זמן, מבחינת שדרוגים עתידיים.

* התגובה הייתה לאחת השאלות שלך, מאז הדיון התעדכן ולא שמתי לב...

פורסם

אינטל די הבהירה של1156 וגם ל1366 צפוי אותו אורך חיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים