עבור לתוכן

מבקש המלצה למסך 22 אינץ - פירוט בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אודה לכם על המלצה על מסך 22 אינץ

LG או סמסונג

בעל יכולת הגבהה

עדיף בצבע לבן

בעל חיבור DVI

וגם אודה על המלצה על חנות בתל אביב (שאקבל בה את אחריות היבואן הרשמי).

תודה רבה

פורסם

תקציב?

שימושים?

פורסם
  • מחבר

שלום,

תודה על תשובתך. אני מעריך שעד 2000 ש"ח.

שימושים - לצורך פיתוח תוכנה. המחשב משמש לצורכי עבודה במשך כל היום ולכן חשוב שיהיה איכותי ככל שניתן.

יכולת ההגבהה חשובה על מנת שיהיה נוח לעבוד איתו. הצבע הלבן חשוב לי כי נאמר לי שבחלק מהמסכים עם המגרת השחורה

יש השתקפות של התצוגה במסגרת וזה מפריע לעבודה.

אשמח לקבל המלצה על מסך איכותי.

תודה רבה

פורסם

לא עולים לי בראש מסכים עם מסגרת לבנה, ובכל מקרה מה שנאמר לך לדעתי לא נכון/או מאוד ספיציפ לדובר שהוא (אולי) רגיש לזה במיוחד.

בקשר למסכים יש את ה-Dell 2209WA שהוא מצוין.

יש את LG W2220P

יש את ה-U2211H (אבל הוא מסך 22" ברזולוציה של 1920x1080 מה שעלול לגרום לכך שטקסט יראה בו קטן מדי -- לאנשים רבים זה מפריע, לאחרים לא).

יש את אחיו הגדול ה-Dell U2311H (בגודל 23" כמו שאפשר ללמוד מספר הדגם)

ויש גם מסך 23" נוסף, ה- Samsung 2380

כולם במחיר הנמוך מתקרת התקציב שהקצבת לך, כולם בעלי כניסת DVI אחת לפחות, ארגונומיים לחלוטין (שליטהעל הגובה סיבוב וכו') ובעלי פאנלים איכותיים שאינם TN (במקרה שאתה לא יודע מה ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אני מציע לקרוא את המידע שיש בסטיקי של הפורום).

כל אחד מהם יהיה בחירה מצוינת (רק שים לב להערה בנוגע ל-U2211H.)

פורסם
  • מחבר

שלום,

תודה רבה על התשובה המפורטת. עזרת לי מאוד.

שאלה נוספת - לגבי זמן התגובה של המסך, ראיתי שיש מסכים עם זמן תגובה - 2. האם זה משמעותי בבחירת המסך ?

תודה רבה

פורסם

לא משמעותי בכלל.

איכות המסך נקבעת בראש ובראשונה על ידי סוג הפאנל (כאמור, פרטים על סוגי הפאנלים ועל צגי LCD בכלל, בסטיקי) שהוא זה שקובע את אופי התצוגה.

בגלל שאתה עובד עם טקסט כשימוש העיקרי הייתי ממליץ על מסך בעל פאנל איכותי וארגונומי כמו אלה שבהודעה הקודמת שלי. פאנל איכותי בעיקר בגלל זוויות הצפייה הרחבות יותר (למרות שכנראה אתה יושב רוב הזמן בדיוק מול המסך ולא בזווית) ונתוני הניגודיות האמיתית הטובים יותר, וארגונומי מאותה סיבה שאתה ציינת, כדי שתוכל להתאים אותו בצורה המיטבית לסביבת העבודה שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. עצותיך סייעו לי מאוד בבחירת המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים