עבור לתוכן

האם ידוע על בעיות מיוחדות עם זיכרונות OCZ 1066mhz?

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כחודש קניתי מחשב חדש עם לוח אם Giga-Byte GA-P55-UD3L וזיכרונות OCZ Gold 1066mhz (2GBx2) CL 7.

לאחר כחודש של עבודה (ללא אובר קלוקינג\בעיות התחממות\הפסקות חשמל), המחשב קרס (כשאני בכלל לא עבדתי עליו) ומבדיקה שעשיתי עם memtest ראיתי ש- 100% מהזיכרונות נדפקו (נסיתי להשתמש רק בסטיק אחד או בשני בסלוטים שונים וזה לא עזר).

מהחנות נאמר לי שהזיכרונות הנ"ל ידועים בחוסר תאימות שלהם. האם זה נכון? האם כל ה- OCZ הם ככה?

תודה.

פורסם

אי אפשר לדעת, תמיד צריך להגדיר את הזיכרונות ב-BIOS ואם לא עשית זאת אז יתכן שזה מה שגרם לבעיה.

יתכן שהזיכרונות עדיין תקינים ואפשר להגדיר אותם מחדש ולהחזירם לשימוש.

קרא ב-FAQ על SPD ותבין למה צריך תמיד להגדיר. אמנם לא תמיד, אבל למען הסר הספק תמיד כדאי לבדוק.

חוסר תאימות של זיכרונות לערכת שבבים/לוח.. זה הדבר האחרון שצריך להעלות כגורם לבעיה. אולי לחנות יש ניסיון אחר ולכן אולי הם צודקים, אבל אני אישית לא ממהר לקבוע את זה.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לדעת, תמיד צריך להגדיר את הזיכרונות ב-BIOS ואם לא עשית זאת אז יתכן שזה מה שגרם לבעיה.

יתכן שהזיכרונות עדיין תקינים ואפשר להגדיר אותם מחדש ולהחזירם לשימוש.

קרא ב-FAQ על SPD ותבין למה צריך תמיד להגדיר. אמנם לא תמיד, אבל למען הסר הספק תמיד כדאי לבדוק.

חוסר תאימות של זיכרונות לערכת שבבים/לוח.. זה הדבר האחרון שצריך להעלות כגורם לבעיה. אולי לחנות יש ניסיון אחר ולכן אולי הם צודקים, אבל אני אישית לא ממהר לקבוע את זה.

כלומר הייתי צריך להגדיר אותם לפי הטבלה שנמצאת שם?

איך הם עבדו חודש שלם באופן תקין?

פורסם

זה אפשרי..

ולא, לא לפי הטבלה. לפי היצרן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים