פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אמממ.... אני לא ממש מודאג.. אצלי הכל רץ חלק על טמפ' דיי נורמליות. (יש לי Radeon 9800 PRO). נקווה שיעבוד הכל... ומבחינת אחריות על המסך... הוא בן שבוע, אז אני לא דואג... (Samsung 959NF)
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אחי תעשה לי טובה , אם זה היה אמיתי לגבי כל הכרטיסים אז היינו יודעים על זה כבר לפני שבוע... ודריברים לא יכולים לגרום להתחממות יתר מכוון שהם לא עושים OC או משהו או מעלים מתח של הכרטיס...
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אחי תעשה לי טובה , אם זה היה אמיתי לגבי כל הכרטיסים אז היינו יודעים על זה כבר לפני שבוע... ודריברים לא יכולים לגרום להתחממות יתר מכוון שהם לא עושים OC או משהו או מעלים מתח של הכרטיס...ואתה יודע את זה ממקור רשמי בATI?אתה בכלל קראתה את מה שכתוב בלינק שאתה מדבר?אתה מודע לכך שלא כל דבר שמגלים ישר מפרסמים אלה בודקים את זה לעומק(זה מופנה לטענה שלך שאם זה היה נכון ההינו יודעים את ז לפני שבוע) ?
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים יופי לך . אם לא שמת לב הם אמרו בידיעה שרק לפעמים זה יכול לגרום לבעיית ההתחממות , ולא תמיד .
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים הוא צודק, זה כבר גרם למלא אנשים נזק לכרטיס...המאווררים שלהם הפסיקו לעבוד ומרוב החום הם נפלו מהכרטיס והכרטיס נשרף כמובן זה משהו שכקשור בvpu recovery לפי מה שהבנתיאבל זה רק אם עשיתם את אחד המודים.. 9500 -=> 97009800se -=> 9800p etc... וזה לא תמיד משפיע... תבדקו אם החום נורמלי אם כן אז אתם בסדר אם לא תחליפו ל 3.7
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים איזה מזל שיש לי רק 9100 (אחחח , האירוניה...) . חחחחחח! פתאום אני מצטער על ה-9800 שיש לי... חחחחח! סתם...
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים איך בודקים את הטמפרטורות?צריכה להיות לזה תוכנה. אני צריך אחת - ודחוף, חבל על הרדאון.כדאי שאני אתקין את ה-GIANT. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.