פורסם 2010 ביוני 2215 שנים אז ככה בדקתי א הכרטיס בתוכנת ה- GPU-Zולפי מה שראיתי אני לא עובד על התתדרים והמהירויותכמו שכתוב אצל היצרן הנה תמונה מה-GPU-Z[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים התדרים בסדר, אבל אתה עובד ב X2 במקום X16 וזאת פגיעה ענקית בביצועים...נסה להעביר את הכרטיס מסך לסלוט PCI-E העליון ( אם הוא לא שם )תעדכן ונתקדם משם.
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים מחבר התדרים בסדר, אבל אתה עובד ב X2 במקום X16 וזאת פגיעה ענקית בביצועים...נסה להעביר את הכרטיס מסך לסלוט PCI-E העליון ( אם הוא לא שם )תעדכן ונתקדם משם.תראה יש לי את הלוח P5Q PRO TORBOלפי מיטב הבנתי יש רק שני יציאות PCI-E X 16 ככה שאני לא יודע מאיפה מופיע X2 יכול להיות שיש לזה הגדרות בביוסתקן אותי אם אני טועה בברכה ארז
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים לא מכיר אישית את הלוח, אבל סתכל בתמונה שהעלת מ GPUZ, כתוב שם בפירוש X16 @ X2 תבדוק בכל זאת איפה הכרטיס מותקן ( בעליון או בתחתון )נסה לאפס את הביוס, LOAD DEFAULT או משהו בסגנון ( שים לב שאם אתה באוברקלוק זה יתאפס גם )
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים מחבר לא מכיר אישית את הלוח, אבל סתכל בתמונה שהעלת מ GPUZ, כתוב שם בפירוש X16 @ X2 תבדוק בכל זאת איפה הכרטיס מותקן ( בעליון או בתחתון )נסה לאפס את הביוס, LOAD DEFAULT או משהו בסגנון ( שים לב שאם אתה באוברקלוק זה יתאפס גם )lanzer המחשב אכן נמצא ב OC שיחזרתי להגדרות יצרן לא פתר את הבעיה.כמו כן הזזתי לסלוט אחר שוב לא פתר את הבעיה.אני מתחיל לחשושיש עוד דברים שאפשר לעשות לשנות ?אגב הכרטיס מותקן עכשיו בסלוט הכי קרוב למעבד
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים מחבר לעדכן ביוס ללוח...אם אתה לא יודע / בטוח אם עושים תגיד ונעזור...הלוח מעודכן לביוס האחרון :s05: עוד פיתרון ?אגב זה הלוח שלי http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=c19zNYHCAXhCqBPq&templete=2
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים נסה איפוס מלא של הביוס...1. תוציא את המחשב מהחשמל2. שלוף את הסוללת גיבוי מהלוח ( קטנה כסופה ועגולה )3. חכה משהו כמו דקה ותחזיר הכל למקום, תעלה לווינדוס בלי לשנות כלום ותעדכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.