עבור לתוכן

טמפ' מעבד גבוהה ושדרוג גוף קירור לא משפיע

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד P4 HT 3.00 GHz אל לוח Abit IS7-V2

המעבד היה עובד 60 בדסקטופ / 68 במאמץ אם קירור סטוק + חומר תרמי ששמתי לפניי חודש בערך

החלפתי את הגוף קירור והמאוורר להרבה יותר חזקים + שמתי מחדש חומר תרמי (אותו סוג) והמעבד עדיין בדיוק באותם טמפרטורות

למה הוא כזה חם ולמה הקירור החדש לא משפיע ?

פורסם

איזה סוג קירור הרכבתה?

פורסם

ואיך המארז שלך מקורר חוץ מזה?

גם צריך לזכור שהימים האחרונים היו, ובכן, חמים יותר מהגיהנום...

ומן הסתם יותר קשה לקרר דברים כשכל כך חם

פורסם
  • מחבר

אם מלא פלטות אלומיניום דקות כאלה ו PIPE ומאוורר היפראקטיבי של DELTA

את ההשוואה בין 2 גופי הקירור עשיתי היום כיאלו בדקתי אחד ואז החלפתי אותו ואחריי כמה דקות בדקתי את השני

מארז גנרי אם דלת פתוחה

ספק אם מאוורר מלמטה שמושך אוויר לתוך הספק ומוציא אוויר מהמארז (enermax 375 W)

מאוורר 80 גנרי מוציא אוויר לייד המעבד

מעבד של סוקט 478

פורסם

לפי טמפ מעבד שלך PRESCOT ?

מתאים ?

אלה רצים חם גם ב IDLE אבל כמעת לא עוברים 70 בעומס.

פורסם
  • מחבר

Horthwood HT 3.0

הורדתי מהירות ל 2.2 וכל הבדיקות (של 2 הגופי קירור) הם ב 2.2

פורסם

גם המעבד שלי מזיע בזמן האחרון, כנראה באמת בגלל הטמפרטורה בחוץ.

ניקיתי פעמיים גוף קרור ומאווררים ומשחה חדשה ARCTIC SILVER 5, לא עוזר בשיט, מיום ליום רק מתחמם יותר.

IDLE: 53

LOAD: +68

פנטיום 4 3Ghz PRESCOT

כל פעולה קטנה שאני עושה כמו פתיחה של חלון מקפיצה לי את הטמפרטורה בבת אחת ב 10 מעלות... טמפרטורות לא יציבות.

אין לי מזגן אז מה שנשאר לי לעשות זה לחכות לחורף ולראות מה קורה :) (בתקווה שהמחשב יתפגר עד אז ויימס, ואני אפנק את עצמי במשהו חדש אחרי כלכך הרבה זמן) נמאס לי כבר לתחזק את הגרוטאה הזאת...

לפני זה המעבד היה במנוחה על 46 מעלות, במאמץ 56 בערך. לא יודע ממתי זה התחיל לי פתאום, אבל אין לי ברירה אלה לקשר את זה לקיץ.

משתתף בצערך.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשים בנוסף מאוורר 120 חזק מול המעבד (איפה שבדרך כלל יש תעלת אוויר בדלת של המארז אבל בלי הדלת) וגם זה לא מעלה ולא מוריד

פורסם

אפשר תמונה של הקירור או שם לפחות ? כמו כן בדוק את הטמפ' במאמץ..גם היא לא השתנה ? בדוק עם EVEREST או HWMONITOR..

פורסם
  • מחבר

הטמפ' לא השתנו

זה קירור שנראה כמו קובייה אם מלא פלטות דקות ו heat pipe שעובר מהמעבד ואז באמצע בין הפלטות. אין לי שמץ מי ייצר אותו לא כתוב אליו כלום

פורסם

תמונה ?

וזה די מוזר שהטמפ' לא השתנו..הסירקולציה בסדר ?

ובשורה תחתונה אם לא השתנה כלום אז כנראה שהקירור לא כזה איכותי..או שההתקנה לא טובה..

פורסם
  • מחבר

אם אני מוריד מהירות למאוורר של הקירור בשלב מסויים הטמפ' מתחילה לעלות - כחלומר יש השפעה. הקטע שאני לא יכול להוריד את הטמפ' אם הוספה של מאווררים שמביאים אויר קר מבחוץ

סירקולציה - המחישב פתוח לאוויר החדר. מעל המעבד יש מאוורר של הספק שמוציא. ממול אני מוסיף או מוריד מאוורר שזורק אויר קר ישר אל המאוורר של הקירור אבל זה לא עושה הבדל. גם מאורר שמוציא בפאנל האחורי לא עושה הבדל אם מופעל או מכובה

ההתקנה בסדר

גוף קירור אם heat pipe יכול להיות לא תקין ? (ה pipe כיאלו) - הוא לא נראה מקופל או שבור או פתוח בצורה אחרת

פורסם

זה שהמחשב פתוח לכל רק פוגע בסירקולציה..

עדיפות למארז סגור ככה הסירקולציה תבוא ליישום..

מאוורר קידמי מכניס אוויר..אחורי מוציא..בגג מוציא (אם יש)..זהו..נסה עם מערכת סגורה..

והסיכוי שהחומר בHEAT PIPE יהיה לא תקין או תקול הוא קלוש מאוד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים