פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר לא הבנתי את השאלה שלך..וISR_SOLDIER, עשית משהו מיוחד כדי שזה יופיע, או שמהתחלה זה ככה?בתמונות שהעלתי קודם רואים מה יש לי, בתמונה הראשונה שלך, אצלי זה רק משהו של REALTEK שאלה הרמקולים במחשב.אני אנסה למחוק לגמרי את כל הדרייברים ולהתקין מחדש, אולי זה יעבוד..שוב אני אומר, בהתחלה כשרק קניתי את הכבל זה עבד לשבוע כולל סאונד, בלי שעשית שינוי, ופתאום זה הפסיק לעבוד משום מה.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים חיבור DVI זה HDMI בלי סאונדכנראה שהמתאם של ATI לוקח את הסאונד מכרטיס המסך + חיבור DVI ומייצר משניהם חיבור HDMIלהערכתי אם יש לך את הדרייברים הנכונים אתה צריך לראות את הגדרת הסאונד של ATI באותו המקום שאתה רואה את הגדרת הסאונד של כרטיס הקול (שהוא לא מתוצרת ATI, כמו במקרה שלי שזה VIA).
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר אוקיי אז אני אנסה למחוק את הדרייברים ולהתקין אותם שוב ונקווה שיעבוד..אני אעדכן פה אם זה עובד. [br]פורסם בתאריך: 25.06.2010 בשעה 15:34:45התקנתי הכל מחדש, ועדיין לא עובד.משהו בכל זאת- קודם כשחיברתי לא שמעתי לא מהטלוויזיה ולא מהמחשב, עכשיו אני שומע מהמחשב כשהכבל מחובר, אבל לא מהטלוויזיה.מה לעשות?עדיין לא מופיע לי האפשרות של הATI HDMI AUDIO בCP למרות שהתקנתי את הדרייברים.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים אני לא מול מחשב לבדוק את זה אבל שווה לבדוק את ההגדרה של הטלוויזיה, אצלי זה extended ולא colone.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר נגיד ואני אקנה חיבור שמעביר סאונד, איזה סוג של כבל לקנות ולאן לחבר אותו (גם במחשב וגם בטלוויזיה)?2 שאלות :החיבור במחשב לכרטיס קול הוא חיצוני כמו לכרטיס מסך או פנימי שאני צריך לפתוח בשבילו את המארז של המחשב?לאן בדיוק רני מחבר את זה בטלוויזיה כי לפי מה שאני זוכר טין חיבור נוסף שהוא ביתו av כמו הhdmi אז זה קצת בעיה ..תודהושוב, בהתחלה זה עבד ויום אחד הפסיק בלי שעשיתי כלום וזה משגע אותיוזה שמעליי- אתה מתכוון להגדרה במחשב?
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים CATALYST ---> Display manager ---->Extend תגדיר שהוא המסך הראשי ותבדוק סאונד. אם לא עובד תגדיר אותו מסך יחיד ותבדוק סאונד. אולי בסוף תמצא שאיזושהיא הגדרה ב LCD לא נכונה מה הדגם של המסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.