עבור לתוכן

הפניית פורטים לא "מסננת"

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר מדגם LINKSYS WRT54GL. עדכנתי את הקושחה די מזמן לגירסה 4.30.14 (לא בטוח כמה זה רלוונטי).

כבר די הרבה זמן שאני מבצע הפניית פורטים והכל עובד מצוין. לאחרונה שיניתי פורט של תוכנה שאני עובד איתה, ושכחתי לשנות את הפורט בראוטר. להפתעתי גיליתי שלמרות שהפורט החדש לא מכוון אלי, הוא מופנה אוטומטית למחשב שלי - וזה לא משהו שאני רוצה שיקרה. מצב ה-DMZ (שכל הפורטים מופנים למחשב מסויים) כבוי. אני מניח שזה לא אמור להיות ככה. יש אולי הגדרה אחרת, מלבד ה-DMZ, שגורמת למצב הנ"ל?

תודה,

בן.

פורסם

יש מצב שה UPNUP שלך פעיל?

אם כן אז התוכנה " עידכנה " את הראוטר על הפורט שהיא צריכה.

פורסם
  • מחבר

מקורית. UPnP אכן פעיל, אני אכבה אותו.

מה שכן, תת-ההגדרות של ה-UPnP כבויות (Allow Users to Configure, Allow Users to Disable Internet Access).

לא שיניתי את המצב למשהו אחר ממה שהוא היה קודם, כיביתי את ה-UPnP והפעלתי אותו מחדש (ותת-ההגדרות נשארו כמו שהיו בעבר) והכל הסתדר. כנראה היה שם באג כלשהו ואיפוס של ה-UPnP סידר את הכל.

תודה רבה.

פורסם

באופן כללי די מומלץ לכבות את ה-UPnP אלא אם כן יש סיבה ממשית להשתמש בזה ולא ניתן אחרת.

כמו כן בדרך כלל בהגדרות החיבור של התוכנה עצמה אפשר לבטל את האפשרות שהיא תשתמש ב-UPnP.

פורסם
  • מחבר

בינתיים אני אכבה את ה-UPnP, אבל בעתיד הקרוב מאוד אני מתכוון להביא XBOX360 או PS3, ואני לא חושב שאפשר להפוך אותם לסטרימרים בלי UPnP. יש דרך כזאת?

פורסם

אין לי מושג, אבל למה שיהיה צורך אך ורק ב-UPnP בשביל זה?

כל תקשורת מנותבת דרך פורטים אז כך שאני מתאר לעצמי שאפשר להפנות ידנית את הפורט המתאים ליעד המתאים.

כאמור, אני ממש לא מכיר קונסולות, בטח לא בתצורה כזאת ולכן לא ממש יכול לענות לך לגבי המקרה הספציפי שתארת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה. אני אנסה לחפש פתרון שלא מצריך UPnP, ובינתיים אני אכבה את האפשרות הזאת.

תודה לכל מי שענה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים