פורסם 2010 ביוני 2215 שנים רציתי לדעת איך בדיוק אני משנה את המחלק של הזיכרון בביוס כדי להיות בטוח שהזכרונות לא מגבילים ?יש לי זכרונות 800mhz שעובדים כרגע על 900mhz..מה שאני רוצה זה שהזכרונות יעבדו בתדר המקורי (800) ולא יעלו ביחד עם המעבד,שלא יווצר יחס של 1:1.*אם אני מגדיר בביוס את ההגדרות של הזכרון על AUTO אז המהירות של הזכרון עולה לתדר 1080 ככה שזה לא עוזר לי..
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים אין לך אפשרות להגדיר מחלקים של פחות מ-1:1.אני מניח שאתה על תדר באס של 450MHz, נכון?
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים בדרך כלל אתה בוחר את המחלק של הזיכרון בזה שאתה בוחר ישירות את התדר הסופי שאתה רוצה. שהוא מחושב אוטומטית בהתאם לתדר הFSB שמוגדר. הנה דוגמא: (הערך הוא DRAM FREQUENCY). אם אתה לא רוצה לעבור את התדר המקורי של הזכרונות אז תבחר משהו זהה או טיפה פחות. אם יש לך זכרונות טובים אז OC קטן לא בעיה לעשות. רק שלפעמים צריך להגדיר תוספת מתח קטנה. 10% תוספת לתדר זה OC קטן וכמעט כל זיכרון נורמלי מסוגל לעשות בקלות. אם לדוגמא הזיכרון שלך מוגדר ע"י היצרן לעבוד על 1.8 אז תעלה ל1.84 או1.86 וזה אמור להספיק. יכול להיות שיעבוד טוב גם בלי להעלות מתח בOC כזה קטן.
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים הבעיה היא שאין לי את האפשרות להגדיר את הערך כפי שאני רוצה..אם כך תבחר מחלק נמוך ותבדוק את המהירות בBOOT ואז תעלה עד שתגיע לערך הרצוי.או שתעשה את החשבון לפי ההגדרות.גם אם תטעה ותבחר מחלק גבוה קצת לא יקרה כלום.מקסימום המחשב לא יעלה ויאפס את הגדרות הביוס.אם תתן לנו את הנתונים הרלוונטים נוכל לחשב את זה בשבילך.
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים מחבר אין לי יותר מידיי אפשרויות בביוס שם.. אני לא יכול לבחור מחלק.. אני יכול לשים רק על AUTO או לבחור ב SPD 2.0 שזה בעצם 1:1
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים מה לא משנה ? ענו לך..הסבירו ועזרו..פתרת את הבעיה ? איך בדיוק ? ספר.. ;Dאו שגילת שיש עוד אופציות ? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.