פורסם 2010 ביוני 2215 שנים שלום-לום.קניתי את הכרטיסמסך שלי מחברת שפטשה את הרגל (פוקס פיסי) ושני כרטיסי שלי נדפקו.ניסיתי ליצור קשר עם יצרן הכרטיס CONNECT3D אך הם אינם משיבים לפניותי.מה עלי לעשות?????
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים קודם כל, עניינים צרכניים מקומם במדור כללי, ולא פה. מה זה משנה האם התקלקל לך כרטיס המסך, המסך עצמו או ההארד-דיסק, אם הבעיה היא לא טכנית אלא מול החנות?לשאלתך - האם היסית לפנות גם ליבואן, במקרה והוא לא היה FOXPC בעצמם?
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים מחבר זה מה אני שואל, מי היבואן?קודם כל, עניינים צרכניים מקומם במדור כללי, ולא פה. מה זה משנה האם התקלקל לך כרטיס המסך, המסך עצמו או ההארד-דיסק, אם הבעיה היא לא טכנית אלא מול החנות?לשאלתך - האם היסית לפנות גם ליבואן, במקרה והוא לא היה FOXPC בעצמם?
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים אם החנות היא היבואן בארץ...והם סגרו את הבאסטה אז זו בעיהאם יש לכרטיס אחריות מהיצרן בחול...ויש לך את הזמן לשלוח את הכרטיס לשם אז זה אפשרי,קח בחשבון שיש מצב שהמכס ידרוש כסף על שווי החלקים שהחולפו,,אם יחליפו לך כרטיס חדש לגמרי אתה תשלם עליו מכס גם
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים מחבר אחד רוסק ע"י בת-זוגי והשני התפגר לו המאווררשאלה : איך הכרטיסים נהרסו ? מה קרה?
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים הכרטיס שרוסק כמובן לא באחריות, ובהתחשב במצב של FOXPC כרגע הייתי לוקח את המאורר ( אם שלם ) מהכרטיס המרוסק ומלביש על הכרטיס הפחות מרוסק ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.