פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים ראיתי אנשים באינטרנט אם מדבקה של AMD או LINUX וכו... על המארז (למשל במארז שלי COMPUCASE CI-6A19 יש למטה מקום למדבקה).אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה ? (אני יודע שהשאלה לא מובנת אבל תנסו להשיב לי עליה ?!) זה חייב להיקנות בארץ !תודה.
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים נסה בחנויות מחשבים. ויש כמה אתרים בחול שמוכרים מדבקות, ביניהם האתר של AMD.
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים מחבר אתה יכול להגיד לי חנויות מחשבים שאולי מוכרות מדבקות כאלה ? (זה לא בהכרח של AMD רק הבאתי דוגמה , הייתי רוצה מדבקה כמו של ALIENWARE .)
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים מחבר אבל אני לא שם על מדבקות של מעבדים ! אני צריך מדבקה של חייזר (ראש ושתי עיניים) שייכנסו לסלוט שיש לי למטה במארז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים כל אחד מקבל את המדבקה עם המעבד....ו"מישה עצבני"...צודק כי אני הלכתי לחנות "מעפנה" בעיר והביאו לי 2 מדבקות של GigaByte.... כאלה שנכנסות שם זה דבר פשוט כזה....BTW its good to be backהיה קשה "לשבת" כל הזמן הזה... אבל עמדתי בזה...
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים מחבר איך המדבקות האלה נקראות ? ואיך אני אמור לבקש מהם משהו בלי לקנות מוצר שלהם ?
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים סביר יותר להניח שבניגוד לזה, "מדבקה" תספיק בחנות שכונתית בחנות שכונתית לא יבינו מה זה CASE BADGE, "מדבקה למארז" בהחלט תסביר טוב מה אתה רוצה. לגבי לא לקנות כלום : פשוט תבקש ... פעם ביקשתי משחה טרמית, ונתנו לי שקית קטנה של STARS בחינם ... פשוט תבקש יפה !
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים אחחח... שהיינו צעירים... ותמימיםבצירוף כל הדיבורים שלך לגבי דן ומסיבות בריכה במודים אני באמת לא אוהב את התמונה שנוצרת ;Dאני חושב שכדאי באמת לבדוק אם באתר של AMD לא שולחים עדיין מדבקות כאלה חינם.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים בצירוף כל הדיבורים שלך לגבי דן ומסיבות בריכה במודים אני באמת לא אוהב את התמונה שנוצרת ;D ;D :-X :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.