עבור לתוכן

בעיה|מהירות שאני מקבל מהראוטר היא רק 1 mbps פרטים בפנים...

Featured Replies

פורסם

אני מחובר על ידי כרטיס רשת USB לראוטר שלי והקליטה היא 3\4 קווים ולעומת זאת לעיתים קרובות מאוד אני פתאום מקבל 1 MBPS ואז האינטרנט נדפק ולא נכנס לשום אתר וכל הדברים מתנתקים לי לאיזה דקה עד שזה חוזר ליותר מ-1 MBPS אני לא יודע מה הבעיה יכולה להיות...

רצוי לציין שבכל המחשבים אין את הדבר הזה.

תודה לעוזרים...

פורסם

תוסיף פרטים: איזה נתב, איזה כרטיס רשת, איזה מרחק יש בינהם, כמה קירות יש בדרך, יש בסביבה שלך טלפון אלחוטי?

פורסם
  • מחבר

תוסיף פרטים: איזה נתב, איזה כרטיס רשת, איזה מרחק יש בינהם, כמה קירות יש בדרך, יש בסביבה שלך טלפון אלחוטי?

נתב: TP-LINK TL-WR841N

כרטיס רשת: Edimax EW-7711USN Wireless nLITE High Gain USB Adapter 150Mbps

אני לא יודע בדיוק להגדיר מהו המרחק אבל הוא די רחוק זה שתי קומות מעליי (אני גר בבית קרקע) ויש שתיים שלוש קירות אני קניתי תכרטיס רשת הזה במיוחד שיקלוט למה היה לי אחד ישן שלא קלט וזה קולט לי על 3\4 קווים ומידי פעם 2.

אין טלפון אלחוטי בסביבתי.

פורסם

המרחק זה הסיבה לכך... תראה שאם תקרב את הנתב/מחשב אחד לשני אתה תקבל מהירות הרבה יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני לא יכול לקרב יש איזה פתרון אחר אני לא יודע מה לעשות אני משתגע מהחרא הזה...

פורסם

אז תרחיב את הרשת שלך ע"י רפיטר, או ראוטר שיקונפג כרפיטר.

פורסם

תבדוק את הדרייברים של הכרטיס, זה הרבה פעמים סיבה לתקלות.

פורסם

והכי טוב, להעביר כבל בין הקומות.

פורסם
  • מחבר

אז תרחיב את הרשת שלך ע"י רפיטר, או ראוטר שיקונפג כרפיטר.

מה זאת אומרת לקנות כאילו מגבר לראוטר? מאיפה אני יכול לקנות דבר כזה? אתה יכול להביא אתרים?

תבדוק את הדרייברים של הכרטיס, זה הרבה פעמים סיבה לתקלות.

בדקתי אחי אין זה הווינדוס מעדכן לבד לגירסא הכי אחרונה.

והכי טוב, להעביר כבל בין הקומות.

חחח לעביר כבל בין שתי קומות זה לא נראה לי הפתרון הכי טוב

א.אני צריך בשביל זה חוט ארוך רצח.

ב.איך אני בדיוק יעביר חוט שתי קומות? חחחח

פורסם

מגבר -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

אף אחד לא מצפה שתעברי כבל לבד -- עושה את זה חשמלאי דרך תעלות הטלפון בבית. זה הרבה יותר זול ופשוט והאיכות היא בכלל עולם אחר.

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי נמצא במרתף כך שאין קוו טלפון פה וגם חשמאלי וזה עזוב... זה סיבוך וגם יעלה הרבה אני מעדיף כבר להזיז את הראוטר למקום יותר טוב מה שיעלה לי 100 שקל לעשות נקודת כבלים באיזה חדר שאין שם נקודה...

לגבי המגבר אתה יכול להסביר לי בקצרה מה זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים